Konyaspor 100. yılında göz dolduruyor

Süper Lig'de geride kalan 18 haftada Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi takımları geride bırakarak lider Trabzonspor'un ardından ikincilik koltuğunda oturan yeşil-beyazlılar, şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürüyor.

Konyaspor 100. yılında göz dolduruyor

Bu sezon 100. yılını kutlayan Konyaspor, elde ettiği sonuçlarla adından söz ettiriyor.

Süper Lig'de geride kalan 18 haftada Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi takımları geride bırakarak lider Trabzonspor'un ardından ikincilik koltuğunda oturan yeşil-beyazlılar, şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürüyor. Geçen sezonu 11. sırada tamamlayan ve teknik direktör İlhan Palut ile yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Konyaspor, iddiasını sezon sonuna kadar sürdürmek istiyor.

konyaspor-001.jpg

Ligin ilk 8 haftasını 3 galibiyet, 5 beraberlikle namağlup tamamlayan yeşil-beyazlılar 9. hafta maçında Galatasaray'a deplasmanda 1-0 yenilerek ilk yenilgisini yaşadı. Bu maçın ardından Konyaspor, art arda 4 galibiyet elde ederek başarısının tesadüf olmadığını kanıtladı. Ligdeki son 4 maçını da kaybetmeyen Konyaspor hedefine emin adımlarla ilerliyor.

EVİNDE YENİLGİ YÜZÜ GÖRMEDİ

Öte yandan İlhan Palut’un öğrencileri, bu sezon evinde oynadığı maçlarda da yenilgi yüzü görmedi. Konya Büyükşehir Stadyumundaki 9 maçta 6 galibiyet 3 beraberlik alan yeşil beyazlılar, bu müsabakalarda 16 kez fileleri havalandırdı, kalesinde ise 6 gol gördü.

konyaspor-003.jpg

18 lig maçında 10 kez galip gelen yeşil-beyazlılar, 6 beraberlik, 2 de mağlubiyet yaşarken, attığı ve yediği gol sayılarında da lider Trabzonspor’un ardından ikinci sırada bulunuyor. Konyaspor, 31 kez rakip fileleri sarsarken, kalesindeki 15 gole engel olamadı.

Yeşil-beyazlılar, ligin 19’uncu haftasında Beşiktaş’ı ağırlayacak. Konyaspor bu maçı da kayıpsız geçerek hem zirve yarışı içinde olmak hem de ilk yarıya moralli girmek istiyor.

 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.