Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen: Ligin tamamı 38 maçtan oluşuyor

Konyaspor kulübü başkanı Fatih Özgökçen, İlhan Palut ile 2 yıllık bir sözleşmeye imza attıklarını ifade ederken, ligin ilk yarısında çok iyi bir performans sergilediklerini söyledi.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen: Ligin tamamı 38 maçtan oluşuyor

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, İlhan Palut ile 2 yıllık bir sözleşmeye imza attıklarını söyledi.

Özgökçen, sezonun ilk yarısını çok iyi bir yerde kapattıklarını, anca ligin henüz bitmediğini söyledi.

“LİGİN TAMAMI 38 MAÇTAN OLUŞUYOR”

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, bu sezon tarihinin en başarılı bir performansını gösterdiğinin söyledi. Ligin tamamı 38 maçtan  ibaret olduğunu kaydeden Başkan Özgökçen, “ İlk yarıyı malumunuz sonlandırdık. Futbol açısından. Konyaspor belki de tarihinin en başarılı performanslarından birini gösterdi. Tabii burada bu başarıda çeşitli aktörlerin büyük, büyük bir emeği var. Bunların başında yönetim kurulumuz tabii ki oyuncularımız ve oyuncularımızı yönlendiren sahada gerekli talimatları veren başta İlhan Palut Hocamız ve teknik ekibimiz var. Burada emeği geçenlere ben ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Fakat daha tabii ki henüz sonuçlanmış herhangi bir bir başarı söz konusu değil. Burada on dokuz maçlık periyot içerisindeki bir durum söz konusu. Ligin tamamı otuz sekiz maçtan ibaret ve bugün itibariyle de ikinci on dokuz maç artık başlıyor. Aynı disiplinle,aynı çalışma azmi, aynı dirençle biz on dokuz maça da aynı şekilde hazırlanacağız” diye konuştu.

“39 PUANI ALMAMIZA EN BÜYÜK SEBEP BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZDİR”

Başkan Özgökçen, herkesin desteğine ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, “Herkesin desteğine de ihtiyacımız var. Sezon başında biz dedik hep mütevazı bir takım kuracağız diye. ama bizi buralara getiren bugün otuz dokuz puanı almamıza en büyük sebep birlik ve beraberliğimizdir. Bu birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz müddetçe eminim ki Konyaspor kulübü daha iyi yerlere de gelecektir. Mücadele eden, pes etmeyen, disiplinli bir takım oluştuğu için ben başta İlhan Palut hocamıza gerçekten canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

“SON MAÇLARDA ARTAN BİR TARAFTAR SAYIMIZ VAR”

Başkan Özgökçen son oynanan maçlarda taraftarın ilgisinin arttığını belirtti. Özgökçen, “ Buradan tabii ki bir mesajda taraftarlarımıza vermek istiyoruz. Konyaspor, taraftarıyla bütünleşmiş, her yerde bu şekilde anılan bir kulüp. Taraftar ne kadar destek verirse Konyaspor Kulübü o kadar güzel mücadele ediyor. Son maçlarda artan bir taraftar sayısı var. İnşallah bunun Sivasspor maçıyla birlikte daha da iyi yerlere, iyi bir düzeye gelmesini canı gönülden arzu ediyoruz” diye konuştu.

“2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADIK”

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, İlhan Palut ile 2 yıllık bir sözleşme imzaladıklarını belirterek, “ Tabii ki buradaki en büyük teşekkürlerden biri de burada bazı arkadaşlar var. Yönetim kurulumuzda. Onlara teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimizden itibaren gece gündüz demeden çalışma arzu hevesi içerisindeler. Hem mali açıdan hem de kulübün diğer yönetilmesi gereken işler noktasında herkes görevini layıkıyla yapıyor. Altı aylık periyot içerisinde de bunu gösterdiler. Bu noktada ben kendilerine teşekkür ediyorum. Çok şey yazıldı, çizildi hocamızla alakalı. Sözleşmenin ne zaman yapılacağı, hangi şartlarda olacağı ve işte bugün o beklenen an geldik. İnşallah bu atacağımız imza ile hocamızla 2022-2023 sezonundan başlamak üzere iki yıllık bir sözleşme imzalıyoruz. Ben bu sözleşmenin uzatılan, bu sözleşmenin Konyaspor'umuza, şehrimize futbol camiasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu altı aylık süreç içerisinde gördüğüm o ki hocam tabii şubattan beri burada ama benim bizzat şahit olduğum disiplinli bir çalışma ya kendisine benimsemiş bir yapıya sahip. Kendi kendine göre ilkeleri olan, oyun stili olan, tabii ki bunlar çok teknik konular, bunlara girmek istemiyoruz ama bu noktada çalışmasını tamamen Konyaspor'a tekzip etmiş, yoğunlaştırmış bir yapıya sahip. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde de güzel sonuçlar alacak bir çalışma içerisine girecektir” dedi.

.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.