Konyaspor Başkanı Özgökçen: En üst ligde oynayan 4 kulüpten biriyiz

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, spor kulübü olarak hem basketbolda hem de futbolda en üst ligde oynayan 4 kulüpten biri olduklarını belirterek, "Bu açıdan bunun kıymetini de şehir olarak bilmemiz gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Konyaspor Başkanı Özgökçen: En üst ligde oynayan 4 kulüpten biriyiz

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, spor kulübü olarak hem basketbolda hem de futbolda en üst ligde oynayan 4 kulüpten biri olduklarını söyledi.

Başkan Özgökçen, Ayos Group ile yapılan sponsorluk anlaşmasının imza töreninde yaptığı konuşmada, futbol ve basketbolda Süper Lig’de mücadele ettiklerini belirterek, “Bildiğim kadarıyla da Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe dışında basketbol ve futbol branşında en üst ligde oynayan başka bir kulüp şu anda yok.

Bu açıdan bunun kıymetini de şehir olarak bilmemiz gerektiğini düşünüyorum. Spor camiasının bu yapılan ve yapılacak olan sponsorluk sözleşmeleriyle ayakta durabileceğini de hiçbir zaman unutmamalıyız. Ne kadar çok destek olursa başarı da o denli kendiliğinden geliyor” şeklinde konuştu.

Futbolda sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını aktaran Başkan Fatih Özgökçen, “Şu an itibariyle futbol takımımız, puanlar eşit ama averajla da olsa 3. sırada mücadelesine devam ediyor. Bu noktada basketbol takımımızın da lige iyi başlaması bizim için bir motive kaynağı olacaktı. Pazartesi günü oynanan maçta Beşiktaş’ı deplasmanda yenerek lige galibiyetle başladık.

Ben bu noktada hocamızı ve oyuncularımızı gönülden tebrik ediyorum. İnşallah basketbolda bu başarılar devam ettiği müddetçe Konyaspor tam bir spor şehrine yakışır kulüp olarak en üst kulvarlarda mücadele etmeye devam edecektir. Bizim temel prensibimiz her zaman mücadele etmek. Bunu yaptığımız takdirde de başarılı olacağımıza inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.