Konyaspor'un şaşırttığı İtalyan teknik adam!

Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, ligde rekabet seviyesinin yükselmesinin pozitifliğine işaret ederek, “Konyaspor ben geldiğimden beri iki senedir şaşırtmaya devam ediyor. Böyle de devam ediyorlar” dedi.

Konyaspor'un şaşırttığı İtalyan teknik adam!

Süper Lig’in zirve ortaklarından Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, ligde rekabet seviyesinin yükselmesinin pozitifliğine işaret ederek, “Konyaspor ben geldiğimden beri iki senedir şaşırtmaya devam ediyor. Böyle de devam ediyorlar” dedi.

Yarın deplasmanda Gaziantep ile karşılaşacak Adana ekibinin İtalyan teknik adamı, Ligde rekabet seviyesinin biraz daha yükseldiğini belirterek, "Bu, pozitif bir şey Konyaspor, ben geldiğimden beri iki senedir şaşırtmaya devam ediyor. Böyle de devam ediyorlar.

Başakşehir de oturmuş bir takım olarak gözüküyor ve sonuna kadar rekabet edeceğinin mesajını vermiş oldu. Daha yüksek seviyeli maçların olması herkesi mutlu eder.

Bir hoca hiçbir zaman doğru futbolcu ya da doğru bir yönetime sahip olmadan büyük işler yapamaz. Bütün bunların birikimiyle güzel bir kimya ortaya çıkıyor. Onların sayesinde biz buralara kadar geldik" şeklinde konuştu.

vincenzo-montella.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.