Konyaspor Basketbol’un gözü Anadolu Efes’te

Basketbol Süper Ligi’nin 7. Haftasında deplasmanda Anadolu Efes’le kritik bir sınava çıkacak olan Konyaspor Basketbol’da hazırlıklar bir günlük iznin ardından başladı.

Konyaspor Basketbol’un gözü Anadolu Efes’te

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nin 7. Hafta maçında deplasmanda Anadolu Efes ile karşılaşacak Konyaspor Basketbol Takımı, zorlu maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Yenikent Spor Salonu’nda yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı.2 gruba ayrılan oyuncular bir grubu sahada çalışmalarını sürdürürken diğer grup ise fitness salonunda kuvvet antrenmanı yaptı. Oyuncular, antrenmanı çeviklik çalışması ve şut varyasyonları ile tamamladı.

Antrenmana Milli takım kampında olan Roko Badzim ve Jordan Morgan katılmadı.

Yeşil beyazlılar yarın saat 14.45’te yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Basketbol Süper Ligi'nde 4 haftalık program açıklandı

Öte yandan Türkiye Basketbol Federasyonu, Basketbol Süper Ligi'nde 7, 8, 9 ve 10. hafta karşılaşmalarının programını açıklarken, Konyaspor Basketbol’un 4 haftalık maç programı da netleşti.

Yeşil-beyazlılar, Milli maç arasının ardından ligin 7. haftasında 19 Kasım Cumartesi günü saat 18.00'de deplasmanda Anadolu Efes ile karşılaşacak.

27 Kasım Pazar günü iç sahada Aliağa Petkimspor’u konuk edecek olan Konyaspor Basketbol, 9. Haftada 4 Aralık Pazar günü Darüşşafaka ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Konyaspor Basketbol 10 Aralık Cumartesi günü taraftarı önünde Bursaspor ile karşı karşıya gelecek. 

İşte Konyaspor Basket'in bugünkü antrenmanından fotoğraf kareleri:

konyaspor-basketbolun-gozu-anadolu-efeste.jpg

konyaspor-basketbolun-gozu-anadolu-efeste-001.jpg

konyaspor-basketbolun-gozu-anadolu-efeste-002.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.