Konyaspor Basket'te ilk mağlubiyet üzüntüsü

Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 85-71 mağlup olan Konyaspor Basket'te üzüntü hakim. Yeşil beyazlı ekibin başantrenörü Engin Gençoğlu, Fenerbahçe gibi takımları yenmek için herkesin katkı vermesi gerektiğini vurguladı.

Konyaspor Basket'te ilk mağlubiyet üzüntüsü

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 85-71 mağlup olan Konyaspor Basketbol Takımı'nda üzüntü hakim. Yeşil beyazlı ekibin Başantrenörü Engin Gençoğlu, Fenerbahçe gibi takımları yenmek için herkesin katkı vermesi gerektiğini vurguladı.

Koç Engin Gençoğlu, Fenerbahçe mağlubiyeti ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Bugün oynadığımız ilk devredeki oyun bizim oyun anlayışımızı ve karakterimizi yansıtmayan bir oyundu. İkinci devre daha az hata yapıp, dış şut yüzdemiz de artınca maçın sonunda farkı azaltma şansını yakaladık. Maçın son 3 dakikasında maça ortak alma şansımızı değerlendiremedik" dedi.

Dış sahada özellikle Fenerbahçe gibi takımları yenmek için herkesin katkı vermesi gerektiğinin altını çizen Gençoğlu, "Özellikle 2. yarıdaki mücadelemizden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Bu maçı geride bırakıp evimizde oynayacağımız Gaziantep maçına konsantre olacağız" ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Basketbol Süper Ligi'nde 3. hafta perdesi bugün oynanacak tek maçla kapanacak. Saat 19:00'da oynanacak müsabakada İzmir temsilcisi Aliağa Petkim, Galatasaray'ı konuk edecek.

Konyaspor Basketbol, ligin 4. haftasında 23 Ekim Pazar günü saat 13:00'te Selçuklu Spor Salonu'nda Gaziantep Basketbol'u konuk edecek.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.