Selçuklu, yeni suni çim sahasına kavuşuyor

Amatör sporların gelişimi adına yaptığı tesisleşme hamleleri ile ülke sporuna büyük katkı sunan Selçuklu Belediyesi, spor alanlarına bir yenisini daha ekledi.

Selçuklu, yeni suni çim sahasına kavuşuyor

Selçuklu Belediyesi, amatör spora yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ilave etti. Yapımında sona yaklaşılan Selçuklu Stadyumu yanındaki nizami suni çim futbol sahasının zemin serme işlemi tamamlandı.

Son rötuşları yapılan sahanın açılışı önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek ve amatör kulüplerin hizmetine sunulacak.
Toprak zeminli sahalara göre spor ve sporcu sağlığı açısından daha faydalı olan suni çim sahalar sporcu yaralanmalarını da minumum seviyeye indiriyor.

KONYA ASKF'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), sahada emeği geçen Selçuklu Belediyesi ve diğer yetkililere teşekkür etti. Konya ASKF, teşekkür mesajında, “ Selçuklu İlçemizde yapımında sona yaklaşılan Selçuklu Stadı yanındaki nizami suni çim futbol sahasının zemin serme işlemi tamamlandı. Açılışı en kısa zamanda gerçekleştirilecek sahanın Selçuklu gençliğine ve amatör spor kulüplerimize hayırlı olması dileklerimizle, başta Selçuklu Belediyemiz olmak üzere emeği geçen herkese amatör spor ailemiz adına ayrı ayrı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

selcuklu-yeni-suni-cim-sahasina-kavusuyor.jpg

selcuklu-yeni-suni-cim-sahasina-kavusuyor-001.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)
 

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.