Konyaspor, Erzurumspor ile karşılacak

İlhan Palut yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, Erzurum'da TFF 1.Lig ekibi Erzurumspor ile bugün karşı karşıya gelecek. Saat 16.30’da başlayacak olan karşılaşma Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde oynanacak.

Konyaspor, Erzurumspor ile karşılacak

Gelecek sezon 3 kulvarda mücadele edecek olan Konyaspor’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızla sürüyor. Erzurum’da ikinci etap çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar ilk ciddi sınavını bugün verecek.

İlhan Palut yönetiminde hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlılar, Erzurum'da TFF 1.Lig ekibi Erzurumspor ile bugün karşı karşıya gelecek.  Saat 16.30’da başlayacak olan karşılaşma Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde oynanacak. Çekişmeli beklenen mücadeleyi Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyelerinin de takip edeceği ifade edildi.

Konyaspor, Erzurum’da ikinci hazırlık maçını ise 7 Temmuz Perşembe günü saat 16:00’da yine TFF 1.Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile yapacak. Yeşil-beyazlılar bu maçın ardından Erzurum kampını tamamlayarak bayram iznine çıkacak.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.