Konyaspor sır gibi saklıyor!

Eray Birniçan ve Erten Ersu ile yollarını ayıran Konyaspor, yeni kaleci arayışlarını sürdürüyor. Sehic ile forma rekabetine girebilecek bir kaleciyi transfer etmek isteyen yeşil-beyazlılar ismini sır gibi sakladığı futbolcu ile temaslarını sürdürüyor.

Konyaspor sır gibi saklıyor!

Yeni sezonda UEFA Konferans Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası dahil olmak üzere üç kulvarda mücadele edecek Konyaspor, kalesini sağlama almak için çalışmalarını sürdürüyor.

Eray Birniçan ve Erten Ersu ile yollarını ayıran Konyaspor, yeni kaleci arayışlarını sürdürüyor. Bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri çeken İbrahim Sehic ile forma rekabetine girebilecek Türk bir kaleci arayışında olan yeşil-beyazlılar ismini sır gibi sakladığı futbolcu ile temaslarını sürdürüyor. Oyuncunun Konyaspor’a gelmeye sıcak baktığı ifade edilirken, yönetimin kulübünün istediği rakamı aşağıya çekmek için yoğun çaba sarf ettiği ifade edildi.

23 yaşında olduğu öğrenilen başarılı eldivenin süper ligde 30 maçta forma giydiği kaydedildi.

Öte yandan Konyaspor’un Çaykur Rizespor’da forma giyen Tarık Çetin ve Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Berke Özer ile de ilgilendiği iddia edilirken, transfer listesinde birkaç ismin daha olduğu öğrenildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum