Konyaspor, Trabzonspor’un açığını arayacak! Palut, taktik savaşında

Süper Lig’de son 4 haftada yaşadığı kayıplarla zirve yarışında yara alan Konyaspor, 30 maçtır iç sahada kaybetmeyen Trabzonspor’a konuk olacak. Saat 20:00’de başlayacak mücadelede teknik ekiplerin taktik savaşı ön plana çıkacak.

Konyaspor, Trabzonspor’un açığını arayacak! Palut, taktik savaşında

Süper Lig'de kötü gidişatını sonlandırmak isteyen Konyaspor, 13. hafta mücadelesinde deplasmanda Trabzonspor’la kritik bir sınava çıkacak. Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde bugün saat 20.00'de başlayacak maçta hakem Zorbay Küçük düdük çalacak.

Konyaspor’da tüm planlar galibiyet üzerine kurulurken, teknik direktör İlhan Palut savunma güvenliğini ön planda tutarak ev sahibi ekibin bir an önce skor elde etme düşüncesini strese çevirip avantaj yakalamak isteyecek.

43’ÜNCÜ RANDEVU NEFES KESECEK

Trabzonspor ile Konyaspor, bugünkü maçla Süper Lig’de 43. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geride kalan 42 lig maçında Karadeniz temsilcisinin galibiyetlerde 21-10 üstünlüğü bulunuyor.

Rekabetteki 11 müsabakada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Konya ekibi, söz konusu maçlarda 47 kez rakip fileleri havalandırdı, kalesinde ise 66 gol gördü.

Geçen sezonun ilk maçında Konya’da oynanan maçta taraflar 2-2’lik beraberlikle sahadan ayrılırken, Trabzon’daki maçı Yeşil beyazlılar 2-1’lik skorla kaybetmişti.

ÇEKİÇİ DIŞINDA EKSİK YOK

Yeşil-beyazlı ekipte Endri Çekiçi sakatlığından dolayı Trabzonspor deplasmanında forma giyemeyecek. Tedavisine devam edilen Arnavut oyuncu, ligin 14. Haftasında deplasmanda oynanacak Kayserispor maçında da görev alamayacak.

KONYASPOR'DA SINIRDA OLANLAR!

Konyaspor’da deplasmanda oynanacak Trabzonspor karşılaşması öncesinde iki oyuncu ceza sınırında yer alıyor. Yeşil beyazlı ekibin başarılı stoperi Adil Demirbağ ile sağ beki Ahmet Oğuz, zorlu maçta sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler. ve ligin 14. haftasında  deplasmanda oynanacak Kayserispor karşılaşmasında takımdaki yerini alamayacaklar.

TRABZONSPOR’UN EKSİKLERİ

Trabzonspor'da kart cezalısı olan Yusuf Yazıcı ve Eren Elmalı ile sakatlıkları bulunan Serkan Asan, Dorukhan Toköz, Edin Visca ve Emrehan Gedikli Konyaspor karşısında forma giyemeyecek. Bruno Peres de lisansı aktif edilmediği için zorlu mücadelede oynayamayacak.

Trabzonspor - Konyaspor maçının sonucu futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Trabzonspor - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, nerede, hakemi kim, hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar…

TRABZONSPOR - KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Trabzonspor ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşma bugün saat 20:00’de başlayacak.

TRABZONSPOR - KONYASPOR MAÇI NEREDE?

Trabzonspor, Konyaspor’u Şenol Günel Spor Kompleksi’nde konuk edecek.

TRABZONSPOR - KONYASPOR MAÇI HAKEMİ KİM?

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig’in 13. Haftasında oynanacak hakemleri açıkladı. Konyaspor’un Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçı Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Hakan Yemişken yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mustafa Kürşad Filiz.

TRABZONSPOR - KONYASPOR MAÇI VAR HAKEMİ KİM?

TFF, Trabzonspor ile Konyaspor’un karşılaşacağı Süper Lig 13. Hafta maçının VAR hakemini açıkladı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre bu maçta VAR hakemi olarak Koray Gençerler‘in görev yapacağı açıklandı. Gençerler’e Asistan VAR’da ise Alper Ulusoy eşlik edecek.

TRABZONSPOR - KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA? (TRABZONSPOR - KONYASPOR CANLI ANLATIM)

Trabzonspor - Konyaspor maçı beIN Sports 1 tarafından canlı olarak yayınlanacak. Bunun dışında Haber Dairesi’ni ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerinden tam zamanında haberdar olabilir, karşılaşmanın canlı anlatımını takip edebilirsiniz. Ayrıca iOS ve Android marketlerden Haber Dairesi uygulamasını indirip bildirimleri açabilirsiniz.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.