Konyaspor ve Antalyaspor’dan Ahmet Çalık’ın ailesine ziyaret

Konyaspor ve Fraport TAV Antalyaspor başkanları, yaklaşık 4 ay önce trafik kazasında yaşamını yitiren futbolcu Ahmet Çalık'ın annesine “Anneler Günü” ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette duygusal anlar yaşandı.

Konyaspor ve Antalyaspor’dan Ahmet Çalık’ın ailesine ziyaret

Futbolda kıyasıya rekabet halinde olan Konyaspor ve Fraport TAV Antalyaspor’un başkanlarından örnek bir hamle geldi.

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen ve Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, geçtiğimiz Ocak ayında Ankara'da geçirdiği trafik kazasında henüz 27 yaşında hayattan kopan Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık'ın annesi Nurhan Çalık'ı Anneler Günü nedeniyle ziyaret etti.

konyaspor-001.jpg

Acılı anneye “Bizler de sizin evladınızız” mesajı veren Çetin ve Özgökçen, Ahmet Çalık'ın kalplerde yaşayacağını ve unutulmayacağını yinelediler. İki başkana teşekkür eden Nurhan Çalık ve eşi Ali Çalık, sürpriz ziyaretin kendilerini duygulandırdığını söylediler.

Yarın oynanacak olan Fraport TAV Antalyaspor - İttifak Holding Konyaspor karşılaşması öncesinde gerçekleşen bu ziyaret, her iki takımın taraftarlarının yanı sıra futbolseverlerden büyük alkış aldı.

konyaspor.jpg

KAZA NASIL OLDU?

Ahmet Çalık'ın kullandığı araç, 11 Ocak'ta Ankara Gölbaşı yolunda kontrolden çıkıp şarampole devrildi. Kullanılamaz hale gelen araçta Ahmet Çalık hayatını kaybetti.

Ankara doğumlu olan ve Gençlerbirliği alt yapısında yetişen Ahmet Çalık, bugüne kadar Gençlerbirliği ve Galatasaray’da forma giydi. Ardından 5 Ekim 2020 tarihinde de Konyaspor’a transfer oldu. Ahmet Çalık, 26 Aralık 2021 tarihinde de yeşil-beyazlı kulüple sözleşmesini 3 yıllığına daha uzatmıştı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.