Konyaspor zafer peşinde

Süper Lig'in 36. haftasının kapanış maçında Konyaspor, deplasmanda Antalyaspor ile kozlarını paylaşacak. Yeşil-beyazlılar, Fatih Karagümrük maçında kaçan 3 puanı telafi etmek için, 13 maçtır kaybetmeyen Akdeniz ekibini yenmenin peşinde.

Konyaspor zafer peşinde

Süper Lig'in 36. haftasının kapanış maçında Konyaspor, deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor ile kozlarını paylaşacak. 1 cezalı oyuncusu bulunan yeşil-beyazlılar, Fatih Karagümrük maçında kaçan 3 puanı telafi etmek için, 13 maçtır kaybetmeyen Akdeniz ekibini yenmenin peşinde.

Konyaspor’da Teknik Direktör İlhan Palut, zorlu karşılaşma öncesi sahaya süreceği 11'i büyük ölçüde belirlerken, bugün yapılan antrenmanda oyuncularına son taktiğini verdi. Genç teknik adamın son idmanda oyuncularına önlerinde 3 maç kaldığını ve hedeflerine ulaşma adına bu maçları kazanmalarının gerektiğini söylediği öğrenildi.

Öte yandan Antalya deplasmanı öncesinde yeşil-beyazlılarda üçer sarı kartı bulunan Sokol Cikalleshi, Endri Çekiçi, Zymer Bytyqi, Oğulcan Ülgün ve Skubic sarı kart sınırında, Amar Rahmanovic ise kırmızı kart cezalısı durumunda.

22. RANDEVU

Konyaspor ile Fraport TAV Antalyaspor Süper Lig’de yarınki karşılaşma ile 22. kez karşılaşacak. Daha önce oynanan 21 maçta yeşil-beyazlılar 7 galibiyet, 11 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.

Fraport TAV Antalyaspor ile Konyaspor arasında pazartesi günü saat 20.00’de oynanacak mücadelede Mete Kalkavan düdük çalacak. Kalkavan’ın yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan ve Erdinç Sezertam yapacak.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.