Konyaspor’a Slovenyalı 10 numara mı geliyor?

Konyaspor’un Slovenya ekiplerinden Olimpija’da forma giyen Svit Seslar için harekete geçtiği ayrıca İlhan Palut'un Bryan Teixeira'yı da kadrosunda görmek istediği belirtildi.

Konyaspor’a Slovenyalı 10 numara mı geliyor?

Yeşil beyazlı ekibin aradığı 10 numarayı Slovenya'da bulduğu iddia edildi. Fotospor’da yer alan habere göre; Olimpija forması giyen Svit Seslar için görüşmelere başlandığı, ayrıca İlhan Palut’un başka bir genç olan Bryan Teixeira'yı da kadrosunda görmek istediği belirtildi.

Olimpija formasıyla 19 maçta 8 gol ve 1 asist yapan 2002 doğumlu Svit Seslar’ın alınması için görüşmeler başladı. Fatih Terim’in eski yardımcısı Albert Riera’nın A takıma aldığı ve profesyonel sözleşme imzaladığı Seslar için yapılan ilk görüşmelerde olumlu sonuç alındı. 

PALUT İKİ POTANSİYELLİ OYUNCUYU DA İSTİYOR

İlhan Palut’un potansiyeli yüksek, geleceğe yatırım olarak düşündüğü isimlerin takıma kazandırılmasını istediği ortamda Teixeira ve Seslar’ın transferi umut verici olarak kabul ediliyor. Palut önümüzdeki dönemde genç yıldızları daha fazla kadroya katarak yetiştirip, satmayı kulüp kasasına da para koymayı hedefliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.