Konyaspor’da ayrılık rüzgarı!

Transferin döneminin hareketli takımlarından Konyaspor’da iki futbolcu yol ayrımında. Yabancı kontenjanı sıkıntısı yaşayan yeşil-beyazlı kulüpte M'Poku'ya 'kulüp bul' denilirken, Amilton’u ise satış listesine koyduğu ifade edildi.

Konyaspor’da ayrılık rüzgarı!

Konyaspor’da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları tüm hızla devam ediyor.

Kadrosuna yabancı oyuncu olarak Portekizli futbolcu Paz, Hırvatistan dan Robert Muric ve Domagoj Pavicic’i katan yeşil-beyazlılarda kontenjan sıkıntısı doğdu.

Gelecek sezon uygulanması beklenen 7+4 kuralından ötürü Konyaspor, kontenjan sıkıntısı yaşamama adına iki futbolcu ile yollarını ayırması bekleniyor. Yeşil-beyazlılarda orta sahada oluşan kalabalıktan ötürü M'Poku'ya 'kulüp bul' denilirken, beklentinin altında kalan Amilton da satış listesine konulduğu ifade edildi.

1 yıl daha kontratı bulunan 30 yaşındaki Kongolu 10 numara, 29 maçta 3 gol, 1 asistle oynadı. 32 yaşındaki Brezilyalı sağ açık Amilton ise devre arası Antalya'dan geldiği Konya'da 14 maçta, 1 gol attı. Daha önce de yeşil-beyazlılar sözleşmesi biten 6 futbolcu ile yollarını ayırmıştı.

Öte yandan Teknik direktör İlhan Palut ve Başkan Özgökçen’in bugün bir araya gelerek transferlerde son şekli verecekleri kaydedildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.