Konyaspor’da İlhan Palut rüzgarı

İlhan Palut rüzgarı dinmiyor. Konyaspor, genç teknik adam yönetiminde birçok istatistikte ligin zirvesine ulaştı.

Konyaspor’da İlhan Palut  rüzgarı

Konyaspor’da İlhan Palut'un başarısı konuşuluyor. 

Yeşil-beyazlılar, geçen sezon İsmail Kartal ile yollarını ayırdıktan sonra göreve getirdiği İlhan Palut ile çıktığı 37 resmi maçta 16 galibiyet, 14 beraberlik elde ederken 7 mağlubiyet yaşadı.

Konyaspor bu süreçte 62 puanı hanesine yazdırdı ve bu sezon zirve yarışında iddialı konuma geldi.

ilhan-palut.jpg

Yeşil-beyazlılar, ilhan Palut yönetiminde birçok istatistikte de ligin zirvesine çıktı.

Topla oynama konusunda özel çalışmalar yaptıran Palut ve ekibi, meyvelerini saha içinde aldı. Son 17 haftalık veriler incelendiğinde, ligin en çok topla oynayan takımları arasında Konyaspor ilk sıralarda yer aldı.

İsabetli pas konusunda da ciddi bir gelişme gösteren Konyaspor, bu alanda da ligde üst sıralarda yer alırken, rakip yarı sahada isabetli pas konusunda da verilerini iyileştirdi.

konyaspor.jpg

Hücum etkinliğinde de ivmesini yükselten Konyaspor; rakip ceza sahasında topla buluşma, gol beklentisi ve şut istatistiklerinde zirvede bulunuyor.

Son 17 haftada ligin en çok şut atan takımı olan yeşil-beyazlılar, isabetli şut konusunda da ligin en başarılı takımları arasında yer almayı başardı.

Öte yandan Süper Lig kariyerine Göztepe ile başlayan İlhan Palut çıktığı 76 lig maçında 27 galibiyet 26 beraberlik alırken 23 mağlubiyet yaşadı. Bu süreçte İlhan Palut 107 puan toplarken, 138 puan yitirdi. Maç başı puan ortalamasında da Fatih Terim ve Vítor Pereira gibi isimleri de geride bıraktı.

3.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.