Konyaspor’la ilkleri yaşayan Erhan: Çok mutlu ve gururluyum

Ümraniyespor maçıyla kariyerinde ilk kez bir Süper Lig mücadelesinde görev alan kaleci Erhan Erentürk, “İlk defa Konyaspor forması giydim bu sene. Çok mutlu ve gururluyum” dedi.

Konyaspor’la ilkleri yaşayan Erhan: Çok mutlu ve gururluyum

Kariyerinde ilk Süper Lig maçını geride bırakan Konyaspor’un file bekçisi Erhan Erentürk, Ümraniyespor galibiyetini değerlendirdi.

Erentürk, “Güzel bir galibiyet aldık. Lige de iyi başlamıştık. Geçen, Milli takım arası öncesi bir fire vermiştik. Bu galibiyet çok iyi oldu” şeklinde konuştu.

Yeşil beyazlı taraftar için de ayrı bir parantez açan kaleci Erhan, “52 gün sonra da taraftarımızla yeniden buluştuk güzel bir sahada. Onlar da bizi yalnız bırakmadı. Çok etkililerdi, galibiyette çok önemli rol oynadılar. Biz seslerini hep duyduk, arkamızda çok itici güçlerdi. Biz yine kendi oyunumuzu oynamaya çalıştık. Gol yemediğimiz için de mutluyuz” ifadelerine yer verdi.

Bu sene ilk defa Konyaspor formasını giymenin mutluluğunu ve gururunu yaşadığını kaydeden Erhan Erentürk, “İnşallah bu şekilde devam edip, yukarı doğru tırmanışımız devam edecek” şeklinde konuştu.

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.