Konyaspor'un 100.Yılına özel müthiş organizasyon!

Konyaspor’un 100. yılına özel düzenlediği festival, tüm coşkusuyla devam ederken, bugün Funda Arar-Kubat ve Resul Dindar sevilen şarkılarını seslendirecek. (Konyaspor Festival Programı 2022)

Konyaspor'un 100.Yılına özel müthiş organizasyon!

Mart ayında gerçekleştirilen Gala Gecesi ile 100. yıl etkinliklerine start veren Konyaspor kulübünün 9 gün süren etkinlikleri kapsamında dün Ziynet Sali ve Hakan Altun sevenleri ile buluştu.

konyaspor-004.jpg

Kutlamalar kapsamında düzenlenen festivalde, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nun içinde ve dışında çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor. Işık, lazer ve görsel şovların düzenlendiği festivalde, stadyum dışına kurulan yaklaşık 300 stantta vatandaşlar yöresel yemekleri de tatma imkanı buluyor.

KONYASPOR FESTİVALİ 2022'DE BUGÜN

Konyaspor 100. Yıl Festivalinde bu akşam sanatçılar Funda Arar-Kubat ve Resul Dindar sevilen şarkılarını seslendirecek.

1-005.jpg

KONYASPOR FESTİVALİ'NDE YARIN (18 HAZİRAN 2022)

Öte yandan Yeşil-beyazlı kulüp cumartesi günü yapılacak olan konserlerin ücretsiz olacağını açıkladı.

Konyaspor Kulübünden yapılan açıklamada, “18 Haziran Cumartesi günü stadyumda yapılması planlanan akşam konserleri, taraftarlarımızdan gelen yoğun istek ve talep üzerine festival alanına alınmıştır. Tüm Konyalılar, ücretsiz olacak konserlerimize davetlidir.”ifadeleri yer aldı. Kutlamaların 8’inci gününde Gripin, Gülben Ergen ve Ferhat Göçer sahne alacak.

Ayrıca Konyaspor’un festivalin kapanış günü stadyum içerisinde düzenlenecek konserlere Futbol ve Basketbol Takımlarınında katılacağını açıkladı.

HABER DAİRESİ (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.