Konyaspor’un 5 hesabı!

Konyaspor yönetimi ve İlhan Palut maç maç gitmeyi düşünse de aralarında lider Trabzonspor'un da olduğu kısa fikstürü rahat geçerse şampiyonluğa yaklaşmış olacak.

Konyaspor’un 5 hesabı!

Süper Lig'de karlı bir haftayı geride bırakan Konyaspor, en yakın takipçileriyle farkı daha da açtı.

Kadro sıkıntısı yaşayan yeşil-beyazlılar ligde 4 Şubat Cuma günü Giresunspor ile kendi sahasında karşılaşacak. Konyaspor, sezon başından bu yana maç maç gitmeyi uygun görse de gelinen noktada şampiyonluk hesapları da artık gün yüzüne çıktı. Bu bağlamda önündeki Türkiye Kupası da dahil önündeki 5 maçın anlam ve önemi mutlu sonu ilan anlamında büyük değer kazandı.

konyaspor.jpg

İLHAN PALUT TEMKİNLİ

Giresunspor maçı sonrası 8 Şubat Salı günü Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar devamında 13 Şubat Pazar günü deplasmanda lider Trabzonspor'a misafir olduktan sonra 18 Şubat Cuma günü Kasımpaşa ve erteleme maçında 22 Şubat Salı günü Başakşehirspor ile karşılaşacak.

Trabzonspor maçı şampiyonluk yolunda rakibi olması açısından daha da önemli. Takım üzerinde şampiyonluk baskısının oluşmaması adına çaba sarf eden Teknik Direktör İlhan Palut, " Ligde avantajlı konumdayız ama bunu korumamız adına işimizi garantiye almamız gerekiyor. Ayaklarımızı yere basarak ve kalitemizi de göstererek sonuca gidelim" diyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.