Konyaspor’un gol kralı takipte

Konyaspor’un sezon başında kadrosuna dahil ettiği Muhammet Demir, ligde attığı 4 golle Yeşil beyazlı ekibin en skorer oyuncusu olurken, gol krallığı yarışında da iddialı olduğunu gösterdi.

Konyaspor’un gol kralı takipte

Yeşil beyazlı ekibin sezon başında renklerine dahil ettiği Muhammet Demir, Ümraniyespor maçında kaydettiği golle 4’üncü kez gol sevinci yaşarken, gol krallığı yarışında da iddialı olduğunu gösterdi.

Golcü futbolcu, Konyaspor formasıyla Süper Lig’deki ilk golünü 3. Haftada deplasmanda İstanbulspor maçında penaltıdan kaydederken, bir sonraki hafta Eskişehir’de oynanan Fenerbahçe maçı ve 6. haftada deplasmanda oynanan Giresunspor maçında takımını galibiyete taşıdı.

Son oynanan Ümraniyespor müsabakasında da boş geçmeyen 30 yşaşındaki deneyimli golcü, Yeşil beyazlıları zirveye ortak yaptı. Ligde attığı 4 golle takımına büyük katkı sağlayan başarılı forvet, gol krallığında da takibini sürdürüyor.


Süper Lig’de gol krallığı yarışında Fenerbahçeli Enner Valencia 7 golle ilk sırada yer alırken, 5 golü bulunan Antalyasporlu Haji Wright ikinci sırada yer aldı.

Konyaspor’dan Muhammet Demir, Galatasaray’dan Bafetimbi Gomis, Beşiktaş’tan Kevin Nkoudou ve Jackson Muleka, Gaziantepspor’dan Joao Figueiredo, F. Karagümrük’ten Mbye Diagne ile Adana Demirspor’dan Younes Belhanda’nın ise 4'er golü bulunuyor.

Haber Dairesi (Konya Haber)
 

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.