Konyaspor’un Hırvat yıldızı Robert Muric’ten flaş açıklama!

Konyaspor’un, HNK Rijeka takımından transfer ettiği Robert Muric yeni takımı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunurken, Konya'da mutlu olduğunu söyledi.

Konyaspor’un Hırvat yıldızı Robert Muric’ten flaş açıklama!

Konyaspor’un, HNK Rijeka takımından transfer ettiği Robert Muric yeni takımı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Erzurum’da ikinci etap hazırlıklarına devam eden yeşil-beyazlı takımda, Hırvat futbolcunun sergilediği performans dikkat çekiyor. Takıma çabuk uyum sağlayan Muric, yaptığı açıklamada Konyaspor’a geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

“ATMOSFER DE ÇOK İYİ”

Yeni sezon hazırlıklarının güzel ve yoğun geçtiğini ifade eden Robert Muric, “Burası çok güzel, sahalar iyi. Güzel ve yoğun çalışıyoruz. Atmosfer de çok iyi. Konyaspor beni geçen sezon da istemişti. Şimdi buradayım. Burada olmaktan ve bu takımın parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Takımın atmosferi çok iyi, buraya geldiğimde takım arkadaşlığının harika olduğunu gördüm. Takımda çalışanlar da aynı şekilde çok iyiler. Geçen sene çok iyi bir sezon geçirdim. Bu sezon hedeflerimde geçen sezona göre daha çok gol atıp, daha çok asist yapmak. Evet kampta çok iyi çalışıyoruz. Bu hazırlık kampımızda harika iş çıkarıyoruz. Avrupa maçına hazır olacağımıza inanıyorum” dedi.

“BİRBİRİMİZİ ÇOK İYİ TANIYORUZ”

Pavicic ile daha önce aynı takımda oynadıklarını ifade eden Hırvat futbolcu, “Dinamo ve Rijeka'dan sonra burada birlikte oynayacağım. Birbirimizi çok iyi tanıyoruz. O benim nasıl oynadığımı biliyor.Ben onun nasıl oynadığını biliyorum. Onun ilk yurt dışı tecrübesi olacak. Nasıl yapacağız göreceğiz. Ama burada olduğumdan dolayı mutluyum. Balkanlı futbolcularla aynı dili konuşuyoruz. Onlar burada bir kaç yıldır oynuyorlar. Her şeyi onlara sorabilirim. onlarda bana yardımcı oluyorlar” dedi.

“HOŞ GELDİN! - SEN KRALSIN!”

Konyaspor’a transfer olduktan sonra taraftarların sevgi seli ile karşılaştığını ifade den Muric, “Taraftarımızdan çok mesaj aldım. Hoş geldin, sen kralsın. Bu tip mesajlar. Taraftarlar her zaman bizim için çok önemlidir. Bizlere çok enerji veriyorlar. Skorda geriye düştüğümüzde onlara ihtiyacımız var” diye konuştu.

HABER DAİRESİ

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.