Konyaspor’un Hırvat yıldızları Konya’da

Konferans Ligi’nde 2.ön eleme turu ilk maçında 21 Temmuz Perşembe günü BATE Borisov ile karşılaşacak olan Konyaspor’da izin sona erdi. Yeni sezon hazırlıklarına start verecek olan Yeşil-beyazlılarda yeni transferler Konya’ya geldiği öğrenildi.

Konyaspor’un Hırvat yıldızları Konya’da

UEFA Konferans Ligi’nde 2.ön eleme turu ilk maçında 21 Temmuz Perşembe günü BATE Borisov ile karşılaşacak olan Konyaspor’da izin sona erdi.

2022-2023 sezonun ilk çalışması için Konya’da toplanmaya başlayan yeşil-beyazlılar yarın ve Pazar günü yapılacak olan sağlık kontrollerinin ardında 20 Haziran’da Kayacık Tesislerinde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde ilk çalışmasını yapacak.

Konyaspor'un Hırvatistan'ın Rijeka takımından karosuna kattığı Domagoj Pavicic'i, Robert Muric ve Portekizli futbolcu Bruno Paz’ın ise Konya’ya geldiği kaydedilirken, Ülkelerinin Milli Takımında bulunan oyuncuların ise daha sonra Konya’ya gelerek çalışmalara katılacağı ifade edildi.

1-007.jpg

Kayacık tesislerinde bir hafta yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek olan yeşil-beyazlılar daha sonra Erzurum’a gidecek. Burada 10 gün boyunca çalışmalarını sürdürecek olan Konyaspor, ardından Konya’ya dönecek ve lig ile Avrupa hazırlıklarına tesislerinde sürdürecek.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum