Özgökçen’den İlhan Palut ve Abdülkerim Bardakçı açıklaması

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, teknik direktör İlhan Palut ile 2 yıllık yeni sözleşme yapacaklarını açıklarken, Abdülkerim Bardakçı için resmi bir teklifin gelmediğini söyledi.

Özgökçen’den İlhan Palut ve Abdülkerim Bardakçı açıklaması

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, ara transfer döneminde hiçbir oyuncuyu göndermek istemediklerini belirtirken, teknik direktör İlhan Palut ile de en az iki yıllık bir sözleşme imzalamaya hazırlandıklarını söyledi.

konyaspor.webp

NTV Spor’un sorularını yanıtlayan Başkan Özgökçen, Abdülkerim Bardakçı için resmi bir teklifin gelmediğini belirterek, “ Biz yönetim olarak görüşümüz ara transferde hiç bir futbolcumuzu göndermemek noktasında. Bize resmi açıdan gelmiş bir teklif yok. Ama duyumlarımız var. Diğer oyuncularımıza, ama bizim genel bakışımız hiç bir futbolcumuzu ara transferde göndermemek noktasında” diye konuştu.

konyaspor-001.jpg

2 YILLIK SÖZLEŞME

Başkan Özgökçen, teknik direktör İlhan Palut ile uzu süre çalışmak istediklerini ve ilk görüşmenin olumlu geçtiğini söyledi. Özgökçen, İlhan hoca ile kısa süre zarfında sözleşme imzalayacaklarını belirterek, “Başarılı futbolcu ve teknik direktörün diğer kulüplerle anılmasını önemli bir hadise olarak görüyorum. Biz ilhan hocamızla devam edeceğiz. Bu noktada belli bir aşamaya geldik. İnşallah uzun yıllara dayalı bir çalışma projemiz var” diye konuştu. Özgökçen, İlhan Palut ile en az iki yıllık bir sözleşme imzalamaya hazırlandıklarını da  sözlerine ekledi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.