Real Madrid'in eski yıldızı Konyaspor yolunda

Transfer atağına kalkan Konyaspor’dan yılın bombası geldi. Yeşil-beyazlı ekibin Başkanvekili Mehmet Akcan Real Madrid’in eski yıldızı, son olarak Sevilla forması giyen İspanyol orta saha oyuncusu İsco'yu kadrosuna katmak istiyor.

Real Madrid'in eski yıldızı Konyaspor yolunda

Transfer Haberleri: Zor günler geçiren Konyaspor transfer atağına kalktı. 29 yaşındaki Yunan futbolcu Andreas Bouchalakis ile yarım sezonluk sözleşme imzalayan Yeşil Beyazlılar, yılın bombasını patlatmaya hazırlanıyor.  

HEM ASİST HEM GOL YAĞDIRACAK

Konyaspor, Real Madrid forması altında gösterdiği performansla hafızalarda iz bırakan ve son olarak Sevilla forması giyen İspanyol orta saha oyuncusu İsco'yu kadrosuna katmak istiyor. Aralık ayında Sevilla'dan ayrılan 30 yaşındaki dünya yıldızının Konyaspor'a imza atmaya yakın olduğu bildirildi.

Yeşil-beyazlı ekibin Başkanvekili Mehmet Akcan, İspanyol dünya yıldızı ile masaya oturduklarını ve transferi tamamlamaya çalıştıklarını açıklayarak “Isco ile görüşüyoruz. Transferi bitirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Şansımız yüzde elli.” dedi.

DÜNYA YILDIZI KONYASPOR YOLUNDA

Bu sezon Sevilla formasını 14 maçta terleterek takımına 1 gol 3 asistlik katkı sağlayan İspanyol dünya yıldızının kısa süre içerisinde Konyaspor'a imza atması bekleniyor.

real-madridin-eski-yildizi-konyaspor-yolunda.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.