Yeni Meramspor'dan örnek davranış

Konya ASKF, dün Şehit Süleyman Ballan Sahası'nda oynadığı 100. YIL U14 Ligi maçı sonrası soyunma odasını aldığı gibi tertemiz bırakan Yeni Meramspor'u örnek davranışından dolayı tebrik etti.

Yeni Meramspor'dan örnek davranış

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), dün Şehit Süleyman Ballan Sahası'nda oynadığı 100. Yıl U14 Ligi maçı sonrası soyunma odasını aldığı gibi tertemiz bırakan Yeni Meramspor'u örnek davranışından dolayı tebrik etti.

Konya ASKF tebrik mesajında, "Amatör spor kulüplerimizin yöneticileri, antrenörleri ve futbolcuları oynadıkları müsabakalar sonunda soyunma odalarını görevlilere bırakmadan tertemiz temizleyip bir sonraki maça pırıl pırıl bırakmaya yeni sezonda da devam ediyorlar.

Bu örnek uygulamayı bu sezonda devam ettiren; Yeni Meramspor Kulübümüz, dün Şehit Süleyman Ballan sahasında oynadığı 100. Yıl U14 Ligi maçı sonunda soyunma odasını aldığı gibi tertemiz bıraktı.

Farkındalık oluşturma ve bu güzel, örnek davranışı sporcularına aşılama noktasında tüm kulüplerimizin bu tür uygulamalara ortak olmasını diler, duyarlı davranışlarından dolayı Yeni Meramspor Kulübümüzün yönetici, antrenör ve futbolcularına teşekkür ederiz." ifadelerine yer verdi.

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.