Taraftar istifaya çağırdı, Konyaspor Başkanı bu cevabı verdi

Konyaspor’da hareketli bir dönem yaşanıyor. İlhan Palut ile yolların ayrılmasının ardından ilk lig maçında Ankaragücü karşısında alınan mağlubiyet sonrası taraftarlar “yönetim istifa” diye bağırdı. Cevap ise maç sonrası Başkan Fatih Özgökçen’den geldi.

Taraftar istifaya çağırdı, Konyaspor Başkanı bu cevabı verdi

Konyaspor’da teknik direktör İlhan Palut ile yolların ayrılmasının ardından hareketli günler yaşanıyor.

Yeni teknik direktör Aleksander Stanojevic ile çıktığı ilk maçta Ziraat Türkiye Kupasından elenen Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 20'nci haftası maçında da evinde Ankaragücü’nü ağırladı ve maçtan 1-0 yenik ayrıldı.

Maçta bazı taraftarlar yaşananlara ve alınan sonuca tepki gösterip “yönetim istifa” diye bağırdı.

“TARAFTARIN İSTİFA İSTEMESİ GAYET DOĞAL”

Gerginlik uzun süre devam ederken, taraftarın bu çağrısına cevabı Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen verdi. Özgökçen, maçın ardından kameralar karşısına geçti, “Taraftarın istifa istemesi gayet doğal” dedi.

 

 

"EKSİK YÖNLERİMİZİ BİLİYORUZ

Özgökçen, “Galip gelinemediği zamanlar bunu her zaman söylüyorum; başarı futbolculara, başarısızlık bana ait. Taraftar gözünde bakıldığı zaman taraftarın serzenişte bulunması, istifa istemesi gayet doğal. Futbolda oyunun içinde olan bir hadisedir. Futbolcular ile soyunma odasında konuştum, moralli bozuk. Çünkü birçoğu bizlere başarılar sağladı. Konya ve Konyaspor olarak bir ve beraber olduğumuz zaman her şeyin, kötü günlerin üstesinden geliriz. Tam da bu dönemde bir ve beraber olmaya ihtiyacımız var. Ne kadar bir ve beraber olursak bu tür hadiselerin üzerinden o kadar kolay geliriz. Taraftarın hep bir sözü var. ‘kravatlılar gider, atkılılar kalır.' Bu son derece doğal ve benim de kabul ettiğim bir söz. Bugün bizler yönetici ve başkan sıfatı ile oturuyorsak taraftara göre kravatlıysak, bu görevimiz bittikten sonra bizler de atkılı olacağız. O zaman bizler de takımımızın her zaman galip gelmesini isteyeceğiz. Belki biz de yeri gelecek yönetim istifa diyeceğiz. Yönetim istifa eder, etmez o ayrı konu da, yönetim istifası sonrası neler olacak bunu da iyi değerlendirmek gerekiyor. Eksik yönlerimizi sezonun başından beri biliyoruz. Bu yönlere maddi gücümüz nispetinde nasıl destekler sağlarız, bunun düşüncesindeyiz. İnşallah kısa sürede yeni arkadaşlarımız da takımımıza katıldığı zaman daha iyi sonuçlar alacağımızı umut ediyorum.” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.