Konyaspor Amir Hadziahmetovic açıklaması yaptı

Beşiktaş’ın Konyaspor’un yıldızı Amir Hadziahmetovic için teklif ettiği miktarı artırdığı iddia edilirken, Yeşil Beyazlı Kulüpten transfer iddialarına ilişkin yeni açıklama geldi. Başkan Fatih Özgökçen, “Transferi şu anda söz konusu değil” dedi.

Konyaspor Amir Hadziahmetovic açıklaması yaptı

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Konyaspor'da forma giyen başarılı Amir Hadziahmetovic'i gündemine almıştı. Peki Amir Hadziahmetovic Beşiktaş’a transfer olacak mı? Cevap Konyaspor cephesinde birinci ağızdan geldi.

"GELEN TEKLİFLERİ REDDETTİK"

Spor Toto Süper Lig'in 20'nci haftasında sahasında Ankaragücü'ne 1-0 mağlup olan Konyaspor’da Başkan Fatih Özgökçen basın toplantısı düzenledi ve soruları cevapladı. Özgökçen, Amir Hadziahmetovic'e gelen tekliflerle ilgili sorusuna şu cevabı verdi:

“Amir ile alakalı bu transfer döneminde kulübümüze resmi teklifler geldi. Bunların bir kısmı yurt dışından, bir kısmı da Süper Lig takımlarından. Amir'in yetiştirilmesiyle alakalı Konyaspor'un 7 senelik bir emeği var. Amir'i, Konyaspor'un menfaatleri dışında hiçbir kulübe satmayız. Gelen tekliflerin hepsini reddettik. Amir için şu anda belirlediğimiz bedelde bir teklif bulunmadığından transferi şu anda söz konusu değil.”

fatih-ozgokcen-001.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.