32’nci vergi haftası kutlanıyor

Vergi bilincinin artırılması amacıyla Türkiye genelinde Şubat ayının son haftası kutlanan 32. Vergi Haftası 22-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleriyle kutlanıyor.

32’nci vergi haftası kutlanıyor

Kutlamalar Diyarbakır’da Vergi Dairesi Başkanı Ramazan Yaşar’ın Vali Karaloğlu’nu ziyaret ile başladı.

Toplumda vergi bilincinin artırılması amacıyla Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanı Ramazan Yaşar ve grup müdürleri 32. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Münir KARALOĞLU’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yaşar tarafından Vergi Haftası kapsamındaki etkinliklere dair bilgilendirmeler yapıldı.

Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanı Ramazan YAŞAR vergi haftası kutlamalarının pandemi kuralları çerçevesinde kutlanacağını belirterek; “Covid-19 pandemisinin toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu risk nedeniyle daha dar çerçevede ancak geniş kitlelerin bilgilendirilmesiyle kutlanacak.  Vergi haftasında, çocuklarda ve genç nesillerde vergi bilincinin oluşturulması, toplumun tüm kesimlerine vergi bilincinin benimsetilmesi, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun sağlanması ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele bilincinin oluşturulması amacıyla yürütülen çeşitli tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerimiz bu dönemde kamuoyunun dikkatine sunulacak” dedi.

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu’da vergi vermenin önemine değinerek, verginin bir vatandaşlık görevi olduğunun altını çizdi. Karaloğlu, hafta nedeniyle Vergi Dairesi çalışanlarının, maliye teşkilatının, meslek mensuplarının ve vergileriyle ülkenin kalkınmasına vesile olan tüm vergi mükelleflerinin Vergi Haftasını kutladı.

whatsapp-image-2021-02-25-at-12-26-21-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.