Altın 5775.039
BIST 10983.16
Dolar 42.5003
Euro 49.5546
Sterlin 56.7315

Balık tutmak için geldiler, korkunç manzara ile karşılaştılar

Mersin’in Erdemli ilçesinde otla ile balık tutmaya gelen vatandaşlar, denizde ceset gördü. Ekiplerin çalışmasıyla 70 yaşlarında bir kişiye ait olduğu değerlendirilen ceset sudan çıkartıldı.

Balık tutmak için geldiler, korkunç manzara ile karşılaştılar

Olay, ilçeye bağlı Alata Mahallesi sınırlarında yer alan Erdemli Balıkçı Barınağının hemen dışında meydana geldi.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; olta ile balık tutmaya gelenler, fenerin yakınlarında denizde bir kişinin cansız bedenini gördü. Bunun üzerine durum Sahil Güvenlik Komutanlığı ile polis ekiplerine bildirildi.

CESET SUDAN ÇIKARTILDI

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, botla giderek 70 yaşlarında olduğu değerlendirilen yaşlı adamın cansız bedenini sudan aldı. Ceset, balıkçı barınağı içinde bulunan Sahil Güvenlik Komutanlığı noktasına getirildi.

balik-tutmak-icin-geldiler-korkunc-manzara-ile-karsilastilar.jpg

Sağlık ekiplerinin kontrolünün ardından savcı incelemede bulundu. Cenaze daha sonra Erdemli Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Kimlik bilgileri henüz belirlenemeyen ancak kıyafetleri üzerinde olan sahil kenarından düşerek boğulduğu değerlendirilen şahsın ölüm nedeninin yapılacak otopsiden sonra kesinlik kazanacağı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

balik-tutmak-icin-geldiler-korkunc-manzara-ile-karsilastilar-001.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.