Barışma talebini reddeden sevgilisinin evini ateşe verdi

Kocaeli'nde bir kişi, yeniden bir araya gelme isteğini reddeden eski sevgilisinin evinin önüne benzin dökerek yaktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, şahsın evin önünü ateşe verdiği ve birden büyüyen alevlerin arasından koşarak çıktığı görüldü.

Barışma talebini reddeden sevgilisinin evini ateşe verdi

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde meydana gelen olayda, B.U. isimli şahıs eski kız arkadaşı S.K. ile yeniden bir araya gelmek istedi.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; S.K ise B.U.'nun isteğini reddetti. Duruma sinirlenen B.U., gece saatlerinde S.K.'nin evinin önüne geldi. B.U., yanında getirdiği benzini merdivenin önüne dökerek ateşe verdi. B.U. aniden büyüyen alevlerin arasından koşarak uzaklaştı. Yangını fark eden vatandaşlar ise 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine adrese itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, polis B.U.'yu yakalamak için çalışma başlattı.

barisma-talebini-reddeden-sevgilisinin-evini-atese-verdi.jpg

Öte yandan olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntüde, B.U'nun benzin dökerek evin önünü ateşe verdiği ve alevlerin birden büyüdüğü görülüyor. B.U'nun aniden büyüyen alevlerin arasında kaldığı ve koşarak uzaklaştığı anlar da yer alıyor.

barisma-talebini-reddeden-sevgilisinin-evini-atese-verdi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.