Eğlence merkezinde yangın: 1 ölü

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir eğlence merkezinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlere müdahale eden ve dumandan etkilenen işyeri çalışanı Mehmet Naci Sözüner hayatını kaybetti. Ağır yaralanan işletme sahibi ise hastaneye kaldırıldı.

Eğlence merkezinde yangın: 1 ölü

İzmir Haber: Bayraklı ilçesi Fuat Edip Baksi Mahallesi Zeki Yavaş Sokak'taki eğlence merkezinde yangın çıktı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; kısa sürede büyüyen alevler, iş yerinin tamamını sardı. İşletme sahibi Mustafa Mendeş ile çalışanı Mehmet Naci Sözüner (56) yangına müdahale etti.

DUMANDAN ETKİLENEN İŞYERİ ÇALIŞANI ÖLDÜ

Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiyeciler, içerideki Mendeş ve Sözüner'i çıkardı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alıp söndürdü. Sağlık ekiplerinin kontrolünde, dumandan etkilendiği öğrenilen Sözüner'in öldüğü tespit edildi.

eglence-merkezinde-yangin-1-olu.jpg

Vücudunda yanıklar olan Mustafa Mendeş ise ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Mendeş'in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Mehmet Naci Sözüner'in cenazesinin, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırılacağı bildirildi.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

eglence-merkezinde-yangin-1-olu-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.