Gelini ve birlikte yakaladığı kişiyi öldüren kayınpeder hakkında ilk karar

Afyonkarahisar’da gelini ve yatakta birlikte yakaladığı kişiyi öldüren kayınpeder, adliyeye sevk edildi. Gazetecilere, “Çekme, adaleti mi savunacaksınız sanki bana?” diye tepki gösteren kayınpeder tutuklandı.

Gelini ve birlikte yakaladığı kişiyi öldüren kayınpeder hakkında ilk karar

Olay, gece geç saatlerde Sandıklı ilçesine bağlı Çiğiltepe köyünde meydana gelmişti.

İddiaya göre; Nurettin G, (68), gece saatlerinde gelen sesler üzerine bakmak için oğlunun evine gitti. Nurettin G, seslerin yatak odasından geldiğini fark ederek odaya girince, burada gelini Filiz G., (34) ile Kamil Ç’yi (51) uygunsuz vaziyette gördü. Öfkelenen Nurettin G, belinden çıkardığı tabancayla ikilinin üzerine ateş açtı.

Nurettin G. daha sonra jandarmayı arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine köye gelen jandarma ve 112 Acil servis ekipleri Filiz G. ile Kamil Ç’nin öldüğünü tespit etti. Olayın ardından Nurettin G, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, cenazeler otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

GAZETECİLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Gözaltına alınan Nurettin G, Sandıklı Devlet Hastanesi’nden sağlık kontrolünden geçirildi. Burada kendisini görüntülemek için hastane önüne gelen basın mensuplarını gören Nurettin G, bağırarak, “Çekme lan, adaleti mi savunacaksınız sanki bana?” dedi. Cinayet zanlısı sağlık kontrolünün ardından jandarma ekipleri tarafından adliyeye götürüldü.

gelini-ve-birlikte-yakaladigi-kisiyi-olduren-kayinpeder-hakkinda-ilk-karar-001.jpg

TUTUKLANDI

Savcılık ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen Nurettin G, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÖLEN KADININ KOCASININ ÇALIŞMAK İÇİN İSTANBUL’A GİTMİŞ

Jandarma ekipleri ayrıca olayda hayatını kaybeden Filiz G. ile Kamil Ç’nin ne kadar süredir birlikte oldukları araştırıyor. Olayda hayatını kaybeden iki çocuk annesi Filiz G’nin eşinin inşaat işi yaptığı ve birkaç aydır çalışmak için İstanbul’da olduğu öğrenildi.

gelini-ve-birlikte-yakaladigi-kisiyi-olduren-kayinpeder-hakkinda-ilk-karar.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.