TOKİ Sındırgı, Susurluk, Dursunbey, Marmara kura sonuçları 2023 I CANLI İZLE

TOKİ’nin Balıkesir Sındırgı, Susurluk, Dursunbey ve Marmara ilçelerinde yapacağı 2+1 ve 3+1 sosyal konutlar için kura çekimi bugün yapılıyor. İşte TOKİ Balıkesir kura sonuçları, isim listesi ve canlı yayını.

TOKİ Sındırgı, Susurluk, Dursunbey, Marmara kura sonuçları 2023 I CANLI İZLE

Balıkesir TOKİ kura çekimi sonucu isim listesi 2023 belli oldu mu? TOKİ Balıkesir Sındırgı, Susurluk, Dursunbey ve Marmara ilçelerinde kurada çıkan isimler kimler? Balıkesir Sındırgı, Susurluk, Dursunbey ve Marmara TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı TOKİ eliyle yürütülen sosyal konut projesi İlk Evim İlk İş Yerim için kura çekilişleri sürüyor.

5 milyondan fazla vatandaşın başvurduğu TOKİ kuraları 31 Ocak 2023 Salı günü Balıkesir Sındırgı, Susurluk, Dursunbey ve Marmara ilçeleri ile devam ediyor.

TOKİ, Balıkesir Sındırgı’da 240 konut, Susurluk’ta 300 konut, Dursunbey’de 150 konut ve Marmara’da 140 konut yapacağını duyurmuştu.

TOKİ SINDIRGI, SUSURLUK, DURSUNBEY VE MARMARA İLÇELERİNDE KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI 2023

Avlu Kongre ve Kültür Merkezi Ertuğrul Salonunda yapılan Balıkesir TOKİ kura çekiliş sonuçları ve isim listesi çekilişini canlı olarak izleyebilirsiniz.

toki-sindirgi-susurluk-dursunbey-marmara-kura-sonuclari-2023-i-canli-izle.jpg

İlk Evim TOKİ Balıkesir kura çekilişi 2023 tamamlandıktan sonra belirlenen hak sahiplerinin isimlerinin tam listesi ile başvuru listesine PDF olarak ulaşmak ve indirmek için TIKLAYIN

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.