Yangında 3 işçi ölmüştü! 2'sinin cenazesi ailelerine teslim edildi

İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde işçilerin kaldığı konteynerde yangın çıkmış, 3 işçi hayatını kaybetmişti. İşçilerden Muhammed Şahin (17) ve Murat Çolak'ın (21) cenazesi memleketlerine götürülmek üzere yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

Yangında 3 işçi ölmüştü! 2'sinin cenazesi ailelerine teslim edildi

Olay, Mimar Sinan Mahallesi Sarayburnu Sokak'ta yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; çelik yapı malzemeleri üreten bir firmada çalışan işçilerin kaldığı konteynerde yangın çıktı.

İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında Murat Çolak (21), Muhammed Şahin (17) ve ismi henüz bilinmeyen Yabancı uyruklu bir işçi hayatını kaybetti.

Yaralanan Ahmet K. (21) ve Fırat Karadağ (17) ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Hayatını kaybeden 3 işçiden Muhammed Şahin ve Murat Çolak'ın cenazeleri DNA işlemlerinin yapılmasının ardından yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alındı. Cenazeler defnedilmek üzere Iğdır'a götürüldü.

yanginda-3-isci-olmustu-2sinin-cenazesi-ailelerine-teslim-edildi.jpg

"ORADA BÜYÜK BİR İHMAL SÖZ KONUSU"

Murat Çolak'ın dayısı Arslan Tabera, "Dün yangın yerine gittik. Orada büyük bir ihmal söz konusu. Cenazeleri bugün Adli Tıp'tan memlekete gönderdik. Afgan bir arkadaşı sobaya tiner dökerek patlamasına neden oluyor. Bir kişi kendi imkanlarıyla dışarı çıkıyor yaralı bir şekilde. Diğer arkadaşlar itfaiyeye haber veriyorlar. İtfaiye geldikten sonra zaten iş işten geçiyor” dedi.

yanginda-3-isci-olmustu-2sinin-cenazesi-ailelerine-teslim-edildi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.