Nurettin Bay

Nurettin Bay

30 yıl + 2

30 yıl + 2

HaberDairesi.com 2 yaşında. Ancak öyle yaşına bakıp da ‘emekleme’ dönemindeymiş gibi değerlendirmeyin. Arkasında 30 yıllık bir tecrübe ve bilgi birikimi var. 

Dile kolay, tam 32 yıl. 

Bazı rivayetlerde insanların cennette 30-33 yaşlarında olacağı söylenir. 30 - 40 yaş aralığını alimler hem beden hem ruh ve hem de beyin sağlığı olarak ‘insanın mükemmel çağı’ veya ‘altın çağı’ olarak nitelendirmektedir. ‘El hak’ doğrudur. Bu hakikatten yola çıkarak Haber Dairesi’nin de ‘prime time - altın çağ’ dönemini yaşadığı söylenebilir. 

Günde binlerce haber, görüntü ve fotoğrafın profesyonel bir çalışma disiplini ile elden geçirilerek ‘hap misali’ takipçilere ulaştırıldığı bu haber havuzu bir çok  yönü ile benzerlerinden ayrılmaktadır. 

Bu havuz insana hizmeti odak noktası gören haber emekçilerinin mahsulüdür. Bu havuzdan masa üstünüze veya mobil cihazlarınıza süzülen haberlerin sağlığından hiç kimsenin kuşku duymasına gerek yok. Tıklayıp okuduğunuz her haber size çok yönlü bir katkı sağlayacaktır. 

Bu siteye emek verenlerin tek bir işi var, habercilik...

Tek bir amacı var, insana hizmet... 

Tek bir kaygısı var milletin birliği ve beraberliği...

Tek bir ülküsü var ümmetin selameti...

Bazıları kafasını kuma gömseler de dünya değişiyor. Her şeyi avuç içine sığan minik bir cep telefonunun içine sığdırmak mümkün. Dijital dönüşüm, hızına ulaşılmaz boyutlarda...

Günümüz insanı hizmeti ayağına istiyor. Haberi de... Gazeteler okunmuyor, radyolar dinlenmiyor, televizyonlar izlenmiyor. Tek bir hakikat var, internet haberciliği...

Daha şimdiden hatlar birbirinden ayrıştı. Eski haber mecraları  ‘geleneksel medya’ şeklinde adlandırılıyor.

Yeni haber mecraları da ‘yenilikçi – modern -çağdaş medya’ diye...

Bir dünya gerçeği var; eskinin yeniye mağlup olacağı... Kaçarı yok bu işin. 

Y ve Z kuşağı tek yönlü habercilikten haz almıyor. Kendisinin de içinde olacağı, katkı sağlayacağı, tepkisini veya beğenisini anında ulaştıracağı bir habercilik istiyor. 

İşte HaberDairesi kadrosu bundan iki yıl önce tercihini bu istikametten yana kullandı. Dünyanın gidişi istikametinden... Kısa sürede ülkenin en çok takip edilen sitelerinden biri olmayı başardı. Sadece en çok takip edilenlerinden biri değil elbette... Aynı zamanda en çok beğenilenlerinden de biri... 

Hızına ve doğruluğuna tüm refiklerinin şapka çıkardığı bir haber sitesi...

Her bir haberinin kısa sürede on binlerce okunduğu HaberDairesi.com, aziz vatanın yılmaz savunucusu gençlerinin ve kendini genç görenlerin vazgeçilmez adresi. 

Doğruluktan ayrılmadan hak bildiği yolda yürümeye azimli bu kadro, Konya’dan dünyaya yeni bir destan yazmanın arifesinde bulunuyor. 

Bir bayram arifesi heyecanı ile...

Tabi ki 15 Temmuz’a da değinmeden yazıyı bitirmemek gerekir. Kuruluş gününü 15 Temmuz’a denk getirmenin çok şey anlattığını tahmin etmişsinizdir sanırım. 

Tıpkı Türkiye’de 15 Temmuz’dan sonrası, öncesi gibi olmadıysa, HaberDairesi’nden sonrası da öncesi gibi olmayacak. 

Bu miladın daha aydınlık bir geleceğe kapı aralayacağından kuşkum yok. 

Sizin de olmasın!

haber-dairesi-2-yasinda.jpeg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nurettin Bay Arşivi