Oktay Sınığ

Oktay Sınığ

Kelimeler düğümlendi...

Kelimeler düğümlendi...

Konyaspor'da son günlerde yaşanan hareketliliği takip ederken Ankara'dan gelen acı bir haberle sarsıldık. 

Pazartesi akşam saatlerinde başlayan Serdar Gürler'in transfer olacağı iddialarıyla ilgili telefon trafiği, WhatsApp yazışmaları ile son gelişmeleri aktarayım derken gece geç saatlerde Konyaspor kulübünün yaptığı resmi açıklama yüreklere su serpti. Gönül rahatlığı ile uyudum.

Ancak sabah Ankara'ya nikah tarihi almak için giden oyuncumuz Ahmet Çalık'ın trafik kazasında hayatını kaybettiği haberiyle dondum kaldım, ne yapacağımı bilemedim. 

Gözlerim yaşardı, ellerim titredi, kelimeler düğümlendi. Kazayla ilgili gelişmeleri büyük bir üzüntüyle takip ettim.

Oğlum, yaşadığı şokla Ankara'dan bana attığı mesajda ”Baba neden hep Konyaspor'un oyuncuları vefat ediyor, benim bildiğim üçüncü vefat” diyordu. Mesajı okuduğumda acım bir kat daha arttı. 

Yazacak bir şey bulamıyorum. Şüphesiz Rabbimizin takdiri... Ahmet kardeşimizin kaderi böyleymiş... Hepimiz dua edelim ve Ahmet'imiz için birer Fatiha okuyalım. 

Yeşil beyazlı formayı terleterek Konya'ya büyük hizmetlerde bulunan Ahmet Çalık'a Allah tan rahmet, başta yakınları olmak üzere Konyaspor Kulübüne, teknik ekibiyle, oyuncusuyla, taraftarıyla, basınıyla tüm Konyaspor camiasına ve tüm spor camiasına başsağlığı diliyorum. 

Mekanı cennet olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Oktay Sınığ Arşivi