Oktay Sınığ

Oktay Sınığ

YARDIMSEVER KONYASPOR DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR..!

YARDIMSEVER KONYASPOR DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR..!

Süper ligin 23. Haftasında Konyaspor, cömert davrandığı puan dağıtma geleneğini yine bozmadı. Ligin son sırasında bulunan Giresunspor’a da, iç sahada 1 puan hediye etmesine rağmen yine gol atma becerisini gösteremedi. Ama “yiğidi öldür hakkını yeme” geçen haftaki erteleme maçında Fenerbahçe’ye karşı oynanan oyundan çok daha iyiydi. Yani biraz toparlanmış ne yaptığını bilen bir takım görüntüsündeydi Konyasporumuz.

Yeni transferler umut verici olsada, yine yanlış oyuncu değişiklikleri ve gol yollarındaki sorununu çözemeyen Stajonevıc, Türkiye liginin zorluğunu belliki halâ çözememiş. Sezon sonunun yaklaştığının farkında olmayan hoca, sadece geçtiğimiz sene Partizan’daki başarısının sarhoşluğunu yaşıyor. Kariyerinde sadece Partizan’da başarılı olmuş olan Stajonevıc, öncesinde çalıştığı kulüplerde neler yaptığını, daha doğrusu neler yapamadığını irdelemeyen yönetimde en az hoca kadar sorumludur.

Ya tutarsa misali getirilen hocanın, 9 maçta gol dahi atamadığı süreçte, göle yoğurt çalmasınında bir işe yaramadığını görüyoruz. 9 haftadır galip gelemediği için hiçte etik olmayan bir şekilde İlhan hocayı göndererek, mevcut hocayı planlı programlı bir şekilde getiren yönetim, yine 9 haftadır gol dahi atamayan hoca konusundaki suskunluğunu anlamış değilim.

Zaten yönetim + ceo’nun en doğru şekilde ve en güzel yaptığı iş, bence aylar öncesinden hazırlayıp getirdiği, İlhan hocayı da, neymiş efendim gençleri oynatmıyormuş bahanesiyle göndermesi, planlı programlı yaptığı en düzgün iş olduğunu düşünüyorum. Peki bu gençleri oynatmıyormuş bahanesini yedikmi ? tabiki hayır. Kimse yemedi. Hocaya bakıyorumda, hiç heyecanlı değil, oyunu okuma kabiliyeti sıfır, düşerse çokta umurumda değil tavırlarıyla, günü yaşamaktan öte hiç bir meziyeti olmayan bir teknik adam. Ne kadar teknik onuda sizlerin yorumuna bırakıyorum.Gelelim yönetimeeeee. Giresun maçının hemen sonrasında sosyal medyadaki bazı paylaşımları gördükçe birkaç gün içinde bir hareketlilik olacağını tahmin etmek hiçte zor birşey değil.

Güvenilir kaynaktan aldığım bir bilgiye görede, artık mevcut yönetimin son günlerini yaşadığı ve en kısa zamanda ( bugün, yarın da olabilir ) olağan üstü kongreye gideceği konuşuluyor. Gelişmeleri takip ediyoruz tabiiki. Anlam veremediğim birşey ise giresun maçının son 20 dakikası tribünlerden gelen yönetim istifa sesleri. Sorun burda değil, zaten son dönemlerde bu sesler yükselerek devam ediyor. Asıl sorun; maç bitiminde kulüp binasının önüne polis barikatı kurdurup taraftarların toplanarak istifa seslerini duymamak istemeleri. Bu korku ne ? neden bu korkuyu yaşıyorsunuz? Hani kongrede söylediğiniz şeffaflık nerede ? Bakın 50 yıldır Konyaspor sevdalısı biri olarak naçizane bir tavsiyem var. Biz hata yaptık bu hatadan dönmek için şöyle bir planımız var, ( varsa tabii ) demek o kadarmı zor geliyor. Çıkıp bizzat böyle bir açıklama yapsanız inanın bu taraftar sizi affetmenin ötesinde, takdir bile eder. Ama ne yönetimde, nede ceo’da böyle bir cesaret olmadığını düşünüyorum.

Artık bekleyelim görelim günler neler getirecek. Gerçi bekleyecek zamanda kalmadı da.

Kalın sağlıcakla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Oktay Sınığ Arşivi