Ramazan Danış

Ramazan Danış

SİZE DOKTOR DİYENİN...

SİZE DOKTOR DİYENİN...

Geçtiğimiz günlerde Konya'da yaşanan ve tüm ülkeyi yasa boğan ŞEHİT KARDİYOLOJİ UZMANI DR. EKREM KARAKAYA'nın üzerinden gerilim yaşatmaya çalışan, adında TÜRK kelimesi olan sözde doktor olduğunu iddia edenlerin, grev diye aslında ülkeyi germeye çalıştıkları apaçık ortada...

Pırıl pırıl bir insan, işinin uzmanı bir Doktoru şehit eden şahsı tanıyanlar ise, cinayeti işleyen şahsa dair ''Niyeti bozuklar tarafından annesi üzerinden dolduruşa getirilme ihtimali var'' diye yorum yapıyorlar. (Üzerinde düşünülmesi gerektiği kanaatindeyim ) var mıdır? kimlerdir? bilemem.

Rabbim Şehit Doktorumuz KARAKAYA'ya rahmeti ile muamele etsin. Defnedileceği güne gelirsek, kaybolan ehliyetimi çıkarmak adına ve bayramda seyahat esnasında sıkıntı yaşamamak için MHRS sisteminden randevu alarak aile hekimime gittim ve aşağıda resmini gördüğünüz bir yazı ile karşılaştım. Doktorumuz cenaze törenine katılacak mı dedim? "Yok" dediler. 

Doktorumuz adına basın açıklama yapanların yanında mı olacak? cevap yine  hayır.

Yarın arefe ve bana acil rapor lazım doktorla görüşeyim cevap "Doktor burada değil." Hadi acil hasta gelirse cevap biz bilmeyiz. Aaaaaaaa anladık!!

Şehit doktorumuz sırtından tatil yapma derdindelerrrr. Perşembe ve Cuma günü eylemden dolayı ehliyetsiz kaldım. Nüfus Müdürlüğünde işlem yapamadım. Acil mi acil değil mi siz karar verin...

Şehit Karakaya'ya hürmeten sinemize çektik. Kayserili olması münasebetiyle hem de meslektaşı olması sebebi ile Konya'da güzel hizmetler veren önceki dönem Valimizin eşi Funda TOPRAK hanımefendiyi arayarak başsağlığı ve üzüntülerimizi ilettim. Bir Konyalı olarak çok üzüldük bize bu olaylar ile anılmak yakışmıyor diye.

Önünde Türk ismi olan, Sayın Bahçeli’nin ifadesiyle, "Bir avuç neidüğü belirsiz doktor kılıklı anarşist ruhlu insanlar" o kadar germiş ki ülkeyi ben bile grev var inancına sahip oldum.

Ehliyetsiz olduğum için bayramın 2. günü eşimin kullandığı araç ile seyahat ederken aniden tansiyon düşüklüğü ve şuur kaybına neden olan bir rahatsızlık sebebi ile Ilgın Vefa Tanır Devlet hastanesi acil servisine giriş yapmak zorunda kaldık.

Eşim eğer grev falan derlerse acil servisi dağıtırım diye söylendiğini beynimde duyuyor ama cevap veremiyordum. Böyle bir durum olsa, aklıma İmam efendinin kürsüde söylediği sözler geldi. Ben öleceksem onlar niye var diye düşündüm.

Oysa ne benim düşündüğüm ne imamın hutbede bahsettiği ne de size Doktor Diyenin dediğim TTB’nin bize dikte ettiği gibi bir durum söz konusu değil. Acil servise girer girmez Uzm. Dr. Şerafettin Bey ve Dr. Cumali ÖZ hemen müdahaleye başladı saat 13.00 civarı girdiğim hastaneden saat 16.00 gibi ayrıldım...

Bana yaptıkları tedavi bir yana tüm acile gelen hastalara yaptıkları ilgi ve alakaları karşısında kendi kendime kızdım. Seyahatimi iptal etmek zorunda kalsam da başta Uzm. Dr. Şerafettin Bey'e ve Dr. Cumali ÖZ ile tüm Ilgın Devlet Hastanesi çalışanlarına ailem ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum. İstirahat ederken bayramın 4. günü sabah bir telefon aldım. Arayan geçtiğimiz günlerde aramızdan ayrılan içeri Çumramızın ŞEHİDİ UZMAN ÇAVUŞ Muhammed Mustafa KOCA'nın babasıydı.

Şehidimizin ablası Medine KOCA'nın üzüntü sebebi ile hastalandığını ve doktorların eylemde olması nedeni ile ne yapabileceğini sorunca başımdan geçen olayı anlatıp vatansever doktorların görevi başında olduğunu anlattım. Çumra Devlet Hastanesine gitmesini söyledim. Hemen Başhekim Dr. Mustafa BULUT beyi aradım bilgi paylaşımı yaptım. Aldığım cevap karşısında ülkem sahipsiz değil dedim. Sırf acilde günlük 500'e yakın hastaya hizmet verdiklerini şehidimizin ablası için de hastanenin emrinde olduğunu anlattı. 

Nöbetçi Dr. Abdullah SAPMAZ ile görüştüğümde bayramın her günü Çumra'da nöbette olduğunu ve bir sorun yaşanmasına asla müsaade edilmeyeceğinden bahsetmesi bir yana hasta ile ilgili bilgi veren halkla ilişkiler sorumlusu Kadir KÜÇÜK'ün hassasiyetinin gururunu yaşarken ŞEHİT MUHAMMED MUSTAFA KOCA'nın boşuna şehit olmadığı inancı ve huzurunu tarif etmemin imkanı yok...

Bütün bu yaşananların üzerine sanki RABBİM BANA DERS VERİR GİBİ Bir telefonla idari tatil olmasına rağmen babam için biten ilacının yazılması gerektiğini onun için kimlik bilgileri ile 13.08.2022 de poliklinikte olmamızı hatırlatan şehir hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Mustafa ÇALIK'ın ince düşüncesi ne hastalık bıraktı ben de ne geleceğe dair ümitsizlik bıraktı.

Gel gelelim TÜRK TABİBLER BİRLİĞİ denen yine Sayın Devlet Bahçeli'nin söylediği gibi "Bir avuç neidüğü belirsiz doktor kılıklı anarşist ruhlu insanlara."

Kime hizmet ettiklerini alenen beyan eden, sırf ülkeyi germek için emek hırsızlığı yaptıklarını apaçık ortaya koyan, ama mevzu vatan diyerek Diyarbakır'da görevi başında teröristlerce katledilen ŞEHİD DOKTOR ABDULLAH BİROĞLU adına hiç ses çıkartmayan bu yapının asıl derdi!!

Mevzu hak, hukuk değil. Memleket batsın da nasıl batarsa batsın derdinde olduklarını ayan beyan meydana döken sözde doktor diplomalılar bir yana... VATAN SEVER DOKTORLARIMIZA hürmetlerimi iletiyorum.

Başta Şehit KARAKAYA olmak üzere ŞEHİD DOKTORLARIMIZA Allah'tan Rahmet diliyorum…

Şimdi efendiler geldik yazının başlığına...

TTB'liler varya!!  Hani silah verin diyenler varya!! Siz var ya siz işte SİZE DOKTOR DİYENİN VAY HALİNE...

ramazan-danis.jpeg

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Ramazan Danış Arşivi