Bakan Göktaş: Konya’da 31 ilçenin tamamını rekor oyla alacağız

AK Parti’nin Büyük Konya Mitingine katılanlar arasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da vardı. Başkan Uğur İbrahim Altay’a destek isteyen Bakan Göktaş, “31 ilçenin tamamını rekor oyla alacağız” dedi.

Bakan Göktaş: Konya’da 31 ilçenin tamamını rekor oyla alacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya’daki mitingine katılanlar arasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da vardı.

“31 İLÇENİN TAMAMINI REKOR OYLA ALACAĞIZ”

Büyük buluşma öncesi kürsüye çıkan Bakan Göktaş, ‘Baba ocağım Konya, bugün muhteşemsin’ diyerek sözlerine başladı.

Bakan Göktaş, “Meram’dan Taşkent’e, Karapınar’dan Kulu’ya, Akşehir’den Ereğli’ye bütün Konya burada. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde şehirlerimizin her birini marka haline getirdik. Bizim mücadelemiz, devletimizi, milletimizi yüceltme mücadelesidir. Eser ve hizmet mücadelesidir, güçlü Türkiye mücadelesidir. Konya, Anadolu’nun kalbidir. Bu kutlu şehir AK Parti davasının, eser siyasetinin, hizmet siyasetinin sarsılmaz kalesidir. Konya her zaman liderinin arkasında dimdik durmuştur. Kutlu davanın en ön saflarına Konyalı hemşehrilerim olmuştur. Konya, liderimiz Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hiçbir zaman yalnız bırakmadı. 31 Mart akşamı Konya kendine yakışanı yapacak. Türkiye birincisi olacak ve yine rekor yapacak. 31 ilçenin tamamını rekor oyla alacağız. Mevlana’nın yoldaşları, Selçuklu’nun torunları ve Konya’nın tüm ak yüreklerine birincilik yakışır. Konya’mızın efsane başkanı Uğur İbrahim Altay’a destek bekliyoruz” dedi.

bakan-goktas-konyada-31-ilcenin-tamamini-rekor-oyla-alacagiz.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.