Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'daki olaya böyle tepki gösterdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya Hayvan Barınağındaki olaya ilişkin tepkisini Mevlana Meydanında yaptığı konuşmada dile getirdi. Erdoğan, "2 vicdansızın sebep olduğu görüntüyü üzüntüyle izledik. Sorumlular tutuklandı, tekrarı olmasın diye tedbir alındı" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'daki olaya böyle tepki gösterdi

Konya’daki Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bir görevlinin elinde kürekle köpeğe eziyet ettiği görüntüler, Türkiye'nin gündemine oturmuştu. 2 görevlinin tutuklandığı olaya bir tepki de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi.

"TEKRARI OLMASIN DİYE TEDBİR ALINDI"

Bugün Konya Mevlana Meydanı’ndaki toplu açılış töreninde konuşan ve konunun takipçisi olacaklarını vurgulayan Erdoğan, "Ülkemizin en modern tesisi olan hayvan barınağında iki vicdansızınız sebep olduğu görüntüleri üzüntüyle takip ettik. Adli ve idari tahkikat başlatılan sorumlular tutuklandı. Bir daha yaşanmaması için tedbirler alınmıştır. Hayvanlar da bize Allah'ın bir emanetidir. Onlardan elbette istifade edeceğiz ama asla eziyet etmeyeceğiz, kötü davranmayacağız. Asla rıza gösteremeyiz. Bu konunun da yakın takipçisi olacağımızdan kimse şüphe etmesin." dedi.

 

 

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.