Dinmeyen acı! Konyalı Yasin Şahin 2 bin 920 gündür kayıp

Konya Akören’de 4 Nisan 2016’da evinin önünde oynadığı sırada ortadan kaybolan Yasin Şahin’den 8 yıldır haber yok. Anne Ümmü ve baba Yavuz Şahin, 2 bin 920 gündür dinmeyen acı ile yaşıyor. Baba Şahin, “Yasin’siz geçireceğimiz 17. bayram” dedi.

Dinmeyen acı! Konyalı Yasin Şahin 2 bin 920 gündür kayıp

Tarihler, 4 Nisan 2016’yı gösteriyordu. Konya’nın Akören ilçesine bağlı Belkuyu Mahallesi’nden gelen ihbar jandarma, AFAD ve sağlık ekiplerini harekete geçirdi.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Ümmü ve Yavuz Şahin’in oğlu Yasin Şahin (6), evlerinin önünde oynadığı sırada bir anda ortadan kaybolduğu ihbarı üzerine ekipler, çalışma başlattı.

SONUÇ ALINAMADI

80 kilometrelik alanda özel eğitimli iz takip köpekleri, droneler ve helikopterle yapılan aramalarda sonuç alınamadı. Kadavra köpekleri ile de yapılan aramalarda küçük Yasin'in izine rastlanılamadı. Kaymakamlık tarafından aramalar 24 gün geçmesinin ardından sonlandırıldı.

dinmeyen-aci-konyali-yasin-sahin-2-bin-920-gundur-kayip.jpg

Yasin Şahin’in bulunması için Ankara’dan görevlendirilen, polis ve askerlerden oluşan özel ekip de, kaybolmasından 1 yıl sonra Temmuz ayında Konya’ya gelerek çalışmaya başladı. Dosyayı yeniden açan özel ekip, emniyet ve jandarma yetkilileriyle görüşerek daha önce yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Ekip, aile ve mahalleli ile de görüştü ancak kayıp Yasin’in izine rastlanmadı.

dinmeyen-aci-konyali-yasin-sahin-2-bin-920-gundur-kayip-001.jpg

8 YILDIR HABER YOK

Türkiye’nin uzun süre konuştuğu Yasin Şahin’den 8 yıldır haber yok. Anne Ümmü ve baba Yavuz Şahin, 2 bin 920 gündür dinmeyen evlat acısı ile yaşıyor.

“YASİN’SİZ GEÇİRECEĞİMİZ 17. BAYRAM”

Haber Dairesi muhabirine açıklamalarda bulunan baba Yavuz Şahin, “Bu Yasin’siz geçireceğimiz 17. bayram. Yine bayrama buruk giriyoruz. Yasin’den 8 yıldır haber yok. Bu acıların en büyüğü. Bayramlar bizim için çok kötü geçiyor. Oğlumun en azından bir mezarı olsun istiyorum. Hiç olmazsa kemikleri bulunsun. Bayramlarda mezarı başına gidip duamızı edelim” dedi.

dinmeyen-aci-konyali-yasin-sahin-2-bin-920-gundur-kayip-002.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.