Konyalı ailenin dinmeyen evlat acısı: Biz de oğlumuz da unutulduk

Konya Akören’de 4 Nisan 2016’da kaybolan Yasin Şahin’den ne bir haber ne de bir iz var. Anne Ümmü, baba Yavuz Şahin, 7,5 yıldır dinmeyen evlat acısıyla yaşıyor. Oğlunun kemiklerinin bulunmasını isteyen baba Şahin, “Biz de oğlumuz da unutulduk” dedi.

Konyalı ailenin dinmeyen evlat acısı: Biz de oğlumuz da unutulduk

Konya’nın Akören ilçesinde yaşayan Ümmü ve Yavuz Şahin çiftinin çocukları Yasin Şahin, 4 Nisan 2016’da evinin önünde oynadığı sırada bir anda ortadan kayboldu.

O dönem 6 yaşında olan Yasin’i bulmak Belkuyu Mahallesi'nde ekipler geniş çaplı çalışma başlattı ancak bir sonuca ulaşılamadı.

NE BİR HABER NE DE BİR İZ VAR

80 kilometrelik alanda özel eğitimli iz takip ve kadavra köpekleri, droneler ve helikopterle yapılan aramalarda da herhangi bir ize rastlanılmadı. Ankara'dan gelen özel ekipte günlerce çalışsa da bir sonuç elde edemedi. Yasin Şahin’den 7,5 yıldır ne bir haber var ne de bir iz.

konyali-ailenin-dinmeyen-evlat-acisi-biz-de-oglumuz-da-unutulduk.jpg

“EN AZINDAN BİR KEMİKLERİ BULUNSUN”

Sabah’ta yer alan habere göre; Yasin Şahin bugün ailesini yanında olsaydı neredeyse 14 yaşına gelmiş bir delikanlı olacaktı. 7,5 yıldır ağlamaktan gözlerinde yaş kalmadığını anlatan baba Yavuz Şahin, artık bu duruma isyan etti.

Çok zor olsa da çocuklarının öldüğünü kabullendiklerini anlatan Şahin, "Bir anne baba için en büyük acı evlat acısıdır. Biz yavrumuzun öldüğünü kabullendik ve acısını kalbimize gömdük. İstiyoruz ki en azından bir kemikleri bulunsun.

konyali-ailenin-dinmeyen-evlat-acisi-biz-de-oglumuz-da-unutulduk-001.jpg

“BİZ DE OĞLUMUZ DA UNUTULDUK”

Başında ağlayacağımız bir mezarı olsun. Kardeşleri her gün Yasin nerede? diye soruyor. Sürekli kaçamak cevaplar veriyoruz. Onlarda artık kardeşlerinin geri gelmeyeceğini anlıyor ve biliyor. Ama biz de oğlumuz da unutulduk. Artık bir sonuç çıksın istiyoruz" dedi.

konyali-ailenin-dinmeyen-evlat-acisi-biz-de-oglumuz-da-unutulduk-003.jpg

“BAĞRIMA TAŞ BASIYORUM”

Anne Ümmü Şahin ise şunları kaydetti:

"Oğlumun yerine bağrıma taş basıyorum. Çünkü Yasin'im gitti, bir daha gelmeyecek. Bunu zorda olsa kabullendik. Belki onu sevemem ama toprağını, mezar taşını bari seveyim. Bunu bize çok görmesinler" diye konuştu.

konyali-ailenin-dinmeyen-evlat-acisi-biz-de-oglumuz-da-unutulduk-004.jpg

konyali-ailenin-dinmeyen-evlat-acisi-biz-de-oglumuz-da-unutulduk-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.