Eşiyle birlikte öldürülen Necla Büyükşen’in annesi: Katil ne evi şaşırdı ne de yolu

Konya’daki Büyükşen çifti cinayetine ilişkin detaylar, Müge Anlı’nın programında ele alınmaya devam ediyor. Bugünkü yayında, Necla Büyükşen’in annesi çarpıcı ifadeler kullandı, "Katil ne evi şaşırdı ne de yolu şaşırdı.” dedi.

Eşiyle birlikte öldürülen Necla Büyükşen’in annesi: Katil ne evi şaşırdı ne de yolu

Konya’daki Büyükşen çifti cinayetine ilişkin detaylar, Müge Anlı’nın programında konuşulmaya devam ediyor. Katilin yanlış eve girip Büyükşen çiftini öldürdüğü iddia edilmişti. 1 Eylül Çarşamba, yani bugünkü programda, eşi Metin Büyükşen ile cinayete kurban giden Necla Büyükşen'in annesi dikkat çeken ifadeler kullandı.

esiyle-birlikte-oldurulen-necla-buyuksenin-annesi-katil-ne-evi-sasirdi-ne-de-yolu.jpeg

"KATİL NE EVİ ŞAŞIRDI NE DE YOLU ŞAŞIRDI"

Yaşlı kadın, "Bir Afgan buldular içeri attılar. Tutuklanması gerekenler dışarıda. Katil ne evi şaşırdı ne de yolu şaşırdı. Afgan çobanın suçu yoksa bıraksınlar." dedi. Programda, yayın öncesi yapılan röportaja da yer verildi.

 

CİNAYET TARİHİNDE ÇANKIRI'DAYDI

Müge Anlı’nın dünkü (31 Ağustos Salı) yayınında ise "kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklanan Afgan çoban Abdülhamid Uzbek'in, cinayet tarihinde Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Elden köyünde çobanlık yaptığı iddia edilmiş, Türkiye'ye 2015 yılında kaçak yollarla giriş yapan Abdülhamid Uzbek'in, 4 Temmuz 2018 tarihinde Veli Yıldırım adlı şahsın yanında çalışmaya başladığı, 5 Mart 2020 tarihine kadar da orada olduğu öne sürülmüştü.

"BU CİNAYETİ ASLA İŞLEYEMEZ"

Müge Anlı, kiralık katil olduğu iddia edilen Abdülhamid Uzbek'in o dönem çalıştığı kişiye ve ailesine de ulaşmış, yayına katılan Veli Yıldırım'ın yeğeni ve damadı, Afgan çobanın 20 aylık süreç içerisinde yanlarında bulunduğunu, bunun yanı sıra Uzbek'in çok efendi, sakin ve kendi halinde biri olduğunu, bu cinayeti de asla işleyemeyeceğini ileri sürmüştü.

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.