Konya Milletvekili Ali Yüksel 74 yaşında 4. kez evlendi

74 yaşındaki Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, Ankara Hâkimevi Tesisleri’nde dördüncü kez dünya evine girdi. Nikah törenine Genel Başkan Fatih Erbakan da katıldı.

Konya Milletvekili Ali Yüksel 74 yaşında 4. kez evlendi

Konya’dan Yeniden Refah Partisi Milletvekili seçilen Ali Yüksel, 74 yaşında dördüncü kez dünya evine girdi.

Ankara Hâkimevi Tesisleri’nde gerçekleşen nikah töreninde şahitler arasında Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Fatih Erbakan da yer aldı.

konya-milletvekili-ali-yuksel-74-yasinda-4-kez-evlendi.jpg

Resmi nikâhlı ilk eşinin vefat ettiğini, diğer iki eşinden anlaşmalı ayrıldığını anlatan Yüksel, daha önce yaptığı açıklamada, “İkinci eşimle sadece imam nikâhımız vardı. Üçüncü eşimle de resmi nikahlıydık, 2018’de anlaşmalı ayrıldık. Vekil seçildiğim sırada basında ‘Üç eşli’ diyorlardı, ama ben ‘hiç’ eşliydim” demişti.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ İLE EVLENDİ

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, eşinin bir üniversitede psikoloji bölümünde üçüncü sınıf öğrencisi olduğunu açıklamıştı.

8 ÇOCUK BABASI

Ali Yüksel, açıklamarının devamında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Üç eşimin üçü de birbirinden kıymetli, değerli kadınlardı. Üçü bana sekiz evlat verdi. Ben inancıma aykırı bir iş yapmadım. Beni eleştirenlerden daha dürüst yaşadım. Aralarında adil davranmaya çalıştım; zaman ayırmaktan tutunuz, maddi paylaşıma kadar. Ben Müslümanım ve onu doğru öğrenip, doğru yaşamaya çalışıyorum.”

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.