YRP’nin 4. kez evlenen Konya milletvekili, yine aynı konuyla gündemde

Dördüncü kez evlenen Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel’i çok eşlilik savunması gerekçesiyle eleştiren Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz ifade verdi. Yılmaz, Ali Yüksel’e bir kez daha tepki gösterdi.

YRP’nin 4. kez evlenen Konya milletvekili, yine aynı konuyla gündemde

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili seçilen ve geçtiğimiz yıl 4. kez evlenen Ali Yüksel çok eşlilik açıklamalarıyla gündeme gelmişti.

Son yaptığı açıklamaya cevap Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz’dan geldi. Yılmaz, Yüksel’in açıklamalarını eleştirdi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Açıklamaların ardından Yüksel, Yılmaz hakkında suç duyurusunda bulundu. Başkan Yılmaz, Etimesgut İlçe Jandarma Komutanlığı’na giderek ifade verdi. İfadesinin ardından jandarma karakolu önünde yeni bir açıklama yapan Yılmaz, şu ifadelere yer verdi:

yrpnin-4-kez-evlenen-konya-milletvekili-yine-ayni-konuyla-gundemde.jpg

“Sakalından utan. Çok eşliliği savunduğu için kendisini eleştirdiğim YRP'nin 75 yaşındaki milletvekili Ali Yüksel beni dava etmiş. Kendisini bugün karakolda verdiğim ifadeyle resmen gömdüm. İfademin metnini de yayınlayacağım. Umarım basın bu hassas konuya yer verir de bu had bilmezler ortalıkta bu zehirli düşüncelerle dolaşma cesareti bulamazlar. Sen kimsin de hukuk tanımıyorsun? Diyanet, sen neden hep sus pussun?” dedi.

İlgili Haberler
 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.