Konya Valisi Özkan ve Başkan Altay deprem bölgesinde görevlendirildi

Türkiye peş peşe yaşanan büyük depremlerle sarsılırken farklı illerdeki vali ve belediye başkanları bölgedeki çalışmaları koordine etmek için görevlendirildi. Konya Valisi Vahdettin Özkan ile Başkan Uğur İbrahim Altay da Hatay'a gitti.

Konya Valisi Özkan ve Başkan Altay deprem bölgesinde görevlendirildi

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 4.17'de 7,7 büyüklüğünde yaşanan deprem birçok ilimizde yıkıcı oldu. Toplam 10 ilimizde 2 binin üzerindeki bina yıkıldı.

GAZİANTEP'TE 6,4 ve 6,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Bu büyük depremin ardından 04.26'da Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 6,4 büyüklüğünde ve saat 04.36'da Gaziantep'in İslahiye ilçesinde 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

KONYA'DA DA HİSSEDİLEN YENİ DEPREM

Öğle saatlerinde Konya'da da hissedilen bir büyük deprem daha yaşandı. AFAD, saat 13.24'te merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

VALİ ÖZKAN VE BAŞKAN ALTAY DEPREM BÖLGESİNDE GÖREVLENDİRİLDİ

Son asrın en büyük felaketlerinden birini yaşayan Türkiye'de deprem bölgesinde yaraların sarılması için teyakkuza geçildi. Bölgede koordinasyona destek sağlamak üzere farklı illerden valiler ve belediye başkanları görevlendirildi. 

İçişleri Bakanlığı Konya Valisi Vahdettin Özkan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı depremden en fazla etkilenen illerden olan Hatay'da görevlendirdi. Vali Özkan ve Başkan Altay, bölgeye gitmek için Konya'dan ayrıldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.