Konya’da büyük acı! Kaza kurbanı baba ve küçük kızı toprağa verildi

Konya’da tırla çarpışan otomobildeki baba olay yerinde, 3 yaşındaki kızı Haticenur ise gece hastanede can vermişti. Baba Musa Baran ve küçük kızı, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Konya’da büyük acı! Kaza kurbanı baba ve küçük kızı toprağa verildi

Acı kaza dün, merkez Selçuklu ilçesi İstanbul Yolu Köprülü Kavşağı'nın alt geçidinde yaşanmıştı. Musa Baran (32) idaresindeki 33 AEF 541 plakalı otomobil, karşı şeritten gelen Celal K. yönetimindeki 42 YL 551 plakalı tırla çarpışmış, sürücü Baran olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Yaralı olarak araçtan çıkarılan Baran'ın eşi Rabia (32) ile çocukları Nisa (7), Miraç (4) ve Haticenur Baran (3) kentteki çeşitli hastanelere kaldırılmış, küçük Haticenur doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamamıştı.

SON YOLCULUĞA UĞURLANDILAR

Otomobil sürücüsü Musa Baran (32) ile 3 yaşındaki kızı Haticenur Baran'ın cenazeleri öğle vakti Selçuklu ilçesindeki Hocacihan Tatbikat Camisi'ne getirildi.

konyada-buyuk-aci-kaza-kurbani-baba-ve-kucuk-kizi-topraga-verildi.jpg

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİLER

Ailenin yakınları burada tabutlara sarılarak gözyaşı döktü. Cenazeler, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hocacihan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

konyada-buyuk-aci-kaza-kurbani-baba-ve-kucuk-kizi-topraga-verildi-001.jpg

TEDAVİLERİ SÜRÜYOR

Bu arada kazada yaralanan anne Rabia (32) ile çocukları Nisa (7) ve Miraç Baran'ın (4) tedavileri, kaldırıldıkları hastanelerde halen devam ediyor.

konyada-buyuk-aci-kaza-kurbani-baba-ve-kucuk-kizi-topraga-verildi-002.jpg

konyada-buyuk-aci-kaza-kurbani-baba-ve-kucuk-kizi-topraga-verildi-003.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.