Konya’da ölümlü kazaya karışan sürücü, suçu yeğenine üstlendirmiş

Konya’da dün bir aracın çarpıp kaçtığı üç tekerlekli sürücüsü Meryem Arıkan hayatını kaybetmişti. Kaçan araç ve aracı kullandığı iddia edilen sürücü bulundu. Polisin dikkatiyle, aracı kaza anında, suçu üstlenen kişinin amcasının kullandığı belirlendi.

Konya’da ölümlü kazaya karışan sürücü, suçu yeğenine üstlendirmiş

Kaza dün öğle saatlerinde Konya'nın merkez Meram İlçesi Kaşınhanı Mahallesi İstasyon Caddesinde yaşanmış, bir aracın çarpıp kaçtığı üç tekerlekli sürücüsü Meryem Arıkan hayatını kaybetmişti.

KAÇAN ARAÇ BULUNDU

Kazanın ardından harekete geçen Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi ve görgü tanıklarını dinledi. İncelemeler sonrasında kaçan araç tespit edildi, sürücüsü olduğu iddia edilen İ.E, gözaltına alındı.

ÇELİŞKİLİ İFADELER ELE VERDİ

Olay anını anlatan İ.E, çelişkili ifadeler kullanınca, polis araç sürücüsünün başka bir kişi olabileceğini değerlendirdi. İ.E, bir süre sonra polise, kaza anında aracı amcası B.E’nin kullandığını, olay yerinden kaçarak evlerine geldiğini ve kendisinden kazayı üstlenmesini istediğini anlattı. İtiraf sonrası İ.E'nin amcası B.E. de gözaltına alındı.

konyada-olumlu-kazaya-karisan-surucu-sucu-yegenine-ustlendirmis-001.jpeg

İKİSİ DE ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Emniyetteki işlemleri tamamlanan İ.E. “suç üstlenme” amcası B.E ise “taksirle adam öldürme” suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

konyada-olumlu-kazaya-karisan-surucu-sucu-yegenine-ustlendirmis-002.jpeg

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.