Konya’daki boks antrenörü cinayetinde yeni gelişme! İstenen ceza belli oldu

Konya’da geçtiğimiz Mayıs ayında boks antrenörü Orhan Çumralıgil, dayak yiyen kadını kurtarmak isterken öldürülmüştü. Tutuklanan 2 sanık için istenen ceza belli oldu.

Konya’daki boks antrenörü cinayetinde yeni gelişme! İstenen ceza belli oldu

İddiaya göre; Konya’da sigortacılık yapan, aynı zamanda boks antrenörü olan Orhan Çumralıgil, 25 Mayıs günü akşam saatlerinde Selçuklu ilçesi Beyhekim Mahallesi Arafat Sokak’taki bir sitede oturan bekâr arkadaşı Dündar Kömürcü'nün evine gitti.

Evde 5 arkadaş otururken, saat 00.30 sıralarında apartmanın koridorunda kadın çığlıkları duyuldu. Kapıyı açtıklarında 2 kişinin Ayşe Nur Eker adlı kadını dövdüğünü gören Orhan Çumralıgil ve Dündar Kömürcü yardıma koştu.

Ancak iki arkadaş, Eker’i döven Fatih Ö. (28) ile Yaşar K'nin (29) saldırısına uğradı. Fatih Ö, evden aldığı bıçakla Dündar Kömürcü'yü karnından, Orhan Çumralıgil'i de göğsünden bıçakladı.

Göğsüne aldığı 3 bıçak darbesiyle yere yığılan Çumralıgil, kaldırıldığı Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yaşamını yitirdi.

Kömürcü ise yapılan tedavisinin ardından taburcu oldu. Gözaltına alınan Fatih Ö. ve Yaşar K, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

2021/05/27/konyadaki-cinayette-yeni-detaylar-boks-antrenoru-dayak-yiyen-kadini-kurtarmak-isterken-oldurulmus-002.jpg

MÜEBBET HAPİS İSTENDİ

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın olaya ilişkin soruşturması tamamlandı ve iddianame hazırlandı. İddianamede, şüphelilerin "kasten öldürme" suçundan müebbet hapsi istendi. Sabah'ta yer alan habere göre; savcılık ayrıca Fatih Ö. hakkında, Dündar Kömürcü'ye yönelik "kasten öldürmeye teşebbüs", Ayşe Nur Eker'e karşı "basit yaralama ve birden fazla kişi ile tehdit" suçlarından 21 yıla kadar, Yaşar K. hakkında ise "kasten öldürmeye teşebbüs", "basit yaralama, birden fazla kişi ile tehdit, hakaret ve sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı" suçlarından 28 yıla kadar hapis ile cezalandırılma talep etti.

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.