Meram Turgut Reis Evleri’nde kura heyecanı! Kimler çekilişe katılacak?

Meram Belediyesi öncülüğünde kurulan Turgut Reis Evleri Konut Kooperatifi için kuralar yarın (14 Ekim 2021) çekiliyor. Kura çekilişine katılmaya hak kazananlar için de sorgulama ekranı açıldı.

Meram Turgut Reis Evleri’nde kura heyecanı! Kimler çekilişe katılacak?

Meram Turgut Reis Evleri Konut Kooperatifi için online olarak yapılan ön başvuru süreci sona ermiş, kura çekilişinin ne zaman yapılacağı ve kura sonuçlarının ne zaman açılacağı merak edilmeye başlanmıştı. 

REKOR BAŞVURU YAPILDI

Konya’nın Meram İlçesinde, Meram Belediyesi öncülüğünde kurulan Turgut Reis Evleri Konut Yapı Kooperatifi için 30 Eylül’de başlayan ön başvuru süreci 8 Ekim Cuma günü sona erdi ve rekor düzeyde talep oldu.

32 BİN 244 BAŞVURU

Meram’ın en merkezi konumları arasında yer alan Aymanas Mahallesi’nde ev sahibi olmak isteyen vatandaşların sayısı 32 bin 244 kişi oldu.

MERAM TURGUT REİS EVLERİ KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN? TARİH BELLİ OLDU

Meram’ın en büyük Kentsel Dönüşüm Projelerinden biri olacak ve 36 bin 500 metrekarelik bir arsa alanı üzerine yapılacak Turgutreis Evleri Konut Kooperatifi projesi için kura çekilişinin 14 Ekim 2021 Perşembe günü yapılacağı duyuruldu. Belediyeden yapılan açıklamada, “Belediyemizin kuruluşuna öncülük ettiği Turgutreis Evleri Kooperatifi’ne kesin kayıt hakkı kazanacak isimlerin belirleneceği kuralar çekiliyor. 14 Ekim Perşembe günü saat 8.30 itibariyle başlayacak çekiliş, Meram Belediyesi YouTube kanalından canlı yayınlanacaktır.” ifadeleri kullanıldı.

meram-turgut-reis-evlerinde-kura-heyecani-kimler-cekilise-katilacak-001.jpg

MERAM TURGUT REİS EVLERİ İÇİN KURAYA KİMLER KATILACAK, KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? (SORGULAMA EKRANI)

Söz konusu duyuruda ayrıca, kura çekilişine girmeye hak kazananlar için sorgulama ekranı açıldığı da ifade edilerek, TC kimlik numarası ile sorgulama yapılabileceği ifade edildi.

BAŞVURU SONRASI KURA ÇEKİLİŞİNE KATILMAYA HAK KAZANANLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

meram-turgut-reis-evlerinde-kura-heyecani-kimler-cekilise-katilacak.jpg

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.