Mutlu sona ulaşıldı! SMA değil, Konyalı Ali Ege kazandı

Konya’da yaşayan SMA Tip2 hastası 14 aylık Ali Ege’nin tedavisi için gerekli para toplandı. Kampanyada mutlu sona ulaşan Nazlı ve Rıdvan Gökçay çifti, bebeklerinin tedavisi için Almanya’ya gitti. Ali Ege, 6 ay tedavi görecek.

Mutlu sona ulaşıldı! SMA değil, Konyalı Ali Ege kazandı

Konya’da yaşayan Nazlı Gökçay ve Rıdvan Gökçay çifti, 14 ay önce Ali Ege ismini verdikleri bir bebeklerini kucağına aldı.

20 GÜNLÜKKEN SMA TEŞHİSİ KONULDU

20 günlükken Ali Ege’nin topuk kanı testinde SMA Tip2 hastası olduğu belirlendi. Gökçay çifti, Ali Ege’nin yaşama tutunması için mücadele başlattı. Valilik izniyle başlatılan kampanya tamamlandı, Ali Ege’nin tedavisi için gerekli para toplandı.

TEDAVİ İÇİN ALMANYA’YA GİTTİ

Kampanyada mutlu sona ulaşan Nazlı ve Rıdvan Gökçay çifti, bebeklerinin tedavisi için Almanya’ya gitti. Tedavisine başlanılan Ali Ege, ilacını aldı. Kas kaybı da yaşamayan Ali Ege, 6 ay Almanya’da tedavi görecek.

mutlu-sona-ulasildi-sma-degil-konyali-ali-ege-kazandi.jpg

“ALİ EGE’MİZİ TEDAVİSİNE ULAŞTIRDIK”

Haber Dairesi muhabirine konuşan baba Rıdvan Gökçay, “Bizler bu yolda çok mücadele ettik. Ali Ege’nin ilacı alabilmesi için günlerce, haftalarca hatta aylarca koşturduk. Yardım toplanması için hep çağrıda bulunduk. Sağ olsun Ali Ege’mize sahip çıkan gönüllüler, akrabalar, eşler, dostlar herkes yardımcı oldu. Hepsine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İmkansız değil, biz kampanyaya başladığımız zaman dolar 18 lira idi. Kampanyayı tamamladığımızda dolar 30 lira seviyelerine yükselmişti. Toplayacağımız TL rakamı yükselmişti. Ama bu asla bizim umudumuzu kırmadı. Bizler sonunda mutlu sona ulaştık. Ali Ege’mizi tedavisine ulaştırdık. Tedavisine başlandı” dedi.

mutlu-sona-ulasildi-sma-degil-konyali-ali-ege-kazandi-001.jpg

“UMUDUMUZ TÜM SMA’LI ÇOCUKLARIMIZIN KAMPANYALARINI TAMAMLAYABİLMESİ”

Gökçay, “Çok şükür Ali Ege’de kas kaybı yok. Hayatına da inşallah bu şekilde devam etmesini umuyoruz. Tedavi süreçleri hep devam edecek. Umudumuz tüm SMA’lı çocuklarımızın kampanyalarını tamamlayabilmesi. Türkiye’ye bu ilacın gelmesi çok önemli. Hiçbir bebek bu hastalıktan etkilenmeden bu ilaca ulaşabilmesini istiyoruz. Evlatlarımızı kaybetmeyelim. Çok mutluyuz. Ali Ege’mize destek olan ve onun için mücadele eden herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

mutlu-sona-ulasildi-sma-degil-konyali-ali-ege-kazandi-002.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.